Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ευτυχώς απομακρύνονται από την... δώνεια λογική!!

Για ποιόν λόγο ο Γιώργος Μύρτσος βγάζει το καπέλο στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και πού κολλάει ο Γιώργος Δώνης στη νέα εποχή του Δικέφαλου; Με ένα κλικ, απολαύστε υπεύθυνα στον σκύλο...
Είναι κοινά αποδεκτό ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα είναι διεκδικητές του επόμενου πρωταθλήματος. Βασικός διεκδικητής είναι ο Ολυμπιακός και δείχνει ότι θα τον κοντράρει ο ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που βλέπω να έχουν στόχο το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο, γιατί αν δεν έθεταν στόχους θα ήταν ευθυνόφοβοι. Όταν θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της επόμενης σεζόν, θα μπορούμε να πούμε αν ο ΠΑΟΚ πέτυχε ή όχι τους στόχους του.
Χρόνια φωνάζω ότι πρέπει να θέτουν στόχους οι ομάδες, γιατί για να μπορούν να κριθούν πρέπει να υπάρχουν στόχοι. Και όχι δηλώσεις του στιλ "πάμε να παίξουμε καλή μπάλα και να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά". Αυτά τα έλεγε ο Δώνης πέρσι, αλλά ευτυχώς στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι απομακρύνονται από την δώνια λογική. Μία μεγάλη ομάδα, λοιπόν, πρέπει να θέτει στόχους. Κι αν δεν επιτευχθεί ο στόχος, να δούμε τι έγινε.
Γιατί όταν λες πηγαίνω για νταμπλ και χάνεις το πρωτάθλημα με 2, 3, 4 βαθμούς διαφορά, τότε εντάξει, μπορεί να συμβεί. Ή αν φτάσεις στον τελικό του Κυπέλλου και το χάσεις, πάλι μπορεί να συμβεί. Αλλά να λες κυνηγάω το πρωτάθλημα και, στο τέλος, τερματίζεις δεύτερος με 15 βαθμούς διαφορά από την πρώτη θέση, πάει πολύ... Ή να λες ότι θέλεις το Κύπελλο και να μην παίζεις στον τελικό, δεν γίνεται. Αν δεν φτάσεις στον τελικό, λες ότι απλώς συμμετείχες στη διοργάνωση, όχι ότι διεκδικείς το Κύπελλο.
Ειλικρινά, πάντως, χαίρομαι που ακούω τον ιδιοκτήτη και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να λένε ότι η ομάδα θα πάει για πρωτάθλημα. Γιατί θα κάνει καλό και στον κόσμο του ΠΑΟΚ να ξέρει ότι πηγαίνει στο γήπεδο γιατί η ομάδα του διεκδικεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Να ξέρει για ποιον λόγο αγοράζει εισιτήριο... 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: