Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ξεκαθαρίζει…!!

Κανένα θέμα με Σισοκό, Τζαβέλλα, Κολοβό και καμία επαναπροσέγγιση με Αμαλφιτανό, τονίζουν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τα όσα γράφονται καθημερινά.

Ξεκαθαρίζει…
Για τον Ολυμπιακό γράφονται καθημερινά ένα σωρό ονόματα αλλά με την… βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας, το τοπίο ξεκαθαρίζει. Δεν υπάρχει θέμα με Σισοκό, Τζαβέλλα, Κολοβό και καμία επαναπροσέγγιση με Αμαλφιτανό, τονίζουν στην ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του αλλά την ίδια ώρα η ονοματολογία συνεχίζεται… Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας, σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στον τομέα αυτό, διέψευσαν κάποια από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

Η ΠΑΕ λοιπόν τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με Τζαβέλλα και Κολοβό αλλά και ότι δεν ασχολείται αυτή την στιγμή με την περίπτωση του Σισοκό. Επιπλέον, για την υπόθεση Αμαλφιτανό, από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν ότι το ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει αποσυρθεί και δεν υπάρχει καμία επαναπροσέγγιση.

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι πρόθεση της διοίκησης των Πειραιωτών είναι να καλυφθούν όποιες ανάγκες υπάρχουν τώρα ή παρουσιαστούν στην πορεία, σε περίπτωση δηλαδή που αποχωρήσει κάποιος από τους βασικούς παίκτες της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: