Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

«Θέλω να γίνω καλύτερος από τον Μπαλοτέλι»

Να δουλέψει όσο γίνεται περισσότερο, ώστε να μπορέσει να γίνει καλύτερος από τον Μάριο Μπαλοτέλι θέλει ο Εμπαγιέ Νιάνγκ, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η Μίλαν είναι καλύτερη από την Γιουβέντους.

«Θέλω να γίνω καλύτερος από τον Μπαλοτέλι»
Όνειρο του Εμπαγιέ Νιάνγκ είναι να γίνει καλύτερος από τον Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά και να μπορέσει να πετύχει με τη φανέλα της Μίλαν.

Ο 18χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι τόσο ο Μπαλοτέλι, όσο και οι Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και Φιλίπ Μεξές των βοηθούν πολύ στο να βελτιωθεί ως παίκτης.

Επιπλέον τόνισε ότι οι «ροσονέρι» είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουβέντους και θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Θέλω να μείνω στη Μίλαν όσο το δυνατόν περισσότερο. Δουλεύω για τη νέα σεζόν και θέλω 100% να παραμείνω στη Μίλαν. Θέλω να βελτιωθώ για να μπορέσω να γίνω καλύτερος από τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος με βοηθάει πάρα πολύ στις προπονήσεις, όπως και ο Μπόατενγκ και ο Μεξές. Επίσης θέλω να βελτιώσω και τα τελειώματά μου, ενώ μπορώ να αγωνιστώ τόσο ως επιθετικός, όσο και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο. Ο προπονητής μου, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μου λέει ότι είμαι νέος και θα πρέπει να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να γίνω καλύτερος», ήταν αρχικά τα λόγια του Νιάνγκ.

Αναφορικά με τη σεζόν που έρχεται, σχολίασε: «Η Μίλαν είναι καλύτερη ομάδα από την Γιουβέντους και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παλέψουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: