Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

«Θα καλυφθεί κάθε κενό»

Ο Γιώργος Σπανός μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου χαρακτήρισε πλούσιο το ρόστερ του Ατρόμητου αλλά ξεκαθάρισε ότι εάν υπάρξει ανάγκη ή κάποια ευκαιρία θα γίνει και άλλη προσθήκη παίκτη.

«Θα καλυφθεί κάθε κενό»
Ο Γιώργος Σπανός μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου χαρακτήρισε πλούσιο το ρόστερ του Ατρόμητου αλλά ξεκαθάρισε ότι εάν υπάρξει ανάγκη ή κάποια ευκαιρία θα γίνει και άλλη προσθήκη παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού στους εκπροσώπους του Τύπου στην προετοιμασία του Ατρομήτου…

-Ο προπονητής δεν έκρυψε πως αν ερχόταν μια ακόμα μεταγραφή, θα ήταν προς όφελος της ομάδας. Υπάρχει αυτή η πιθανότητα;
«Εχουμε προσεγμένο προϋπολογισμό και δεν γνωρίζουμε ακριβώς τα έσοδα και το λέω επειδή υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα, όπως αυτό του ΟΠΑΠ και της χορηγίας για τη φανέλα και με τηλεοπτικά, το οποίο αυτό είναι σε φάση υλοποίησης. Το έχουμε υπερκαλύψει το μπάτζετ με τις μεταγραφικές κινήσεις. Αν φανεί κάποιο κενό ή αν υπάρξει κάποια αποχώρηση, τότε θα το δούμε το θέμα».

-Αν μείνει ελεύθερος είτε ο Σουμπίνιο, είτε ο Τάτος, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει κάποια κίνηση;
«Αυτή τη στιγμή κάναμε τις μεταγραφές και έχουμε καλύψει όλα τα κενά. Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία και ειδικά για παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, δεν είναι σωστό να μιλάς. Αν στα φιλικά προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα το δούμε. Με τις πρώτες εντυπώσεις, πιστεύω ότι έχουμε πληθώρα παικτών και ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές. Σε ένα μεγάλο ποσοστό είμαστε πλήρεις».

-Τι είναι αυτό που μετράει και ο Ατρόμητος, παρ' όλο που ρίχνει το μπάτζετ του, φέρνει καλά ονόματα στην ομάδα;
«Η ομάδα έχει όλο το πακέτο για να προσελκύσει παίκτες. Δεν είναι τα ποσά. Οι συνθήκες και οι στόχοι είναι αυτά που πείθουν. Σίγουρα στον Ατρόμητο, όλοι θα πάρουν τα χρήματά τους και θα ασχολούνται μόνο με τη δουλειά τους. Μέσα από τον Ατρόμητο και την πρόοδο του εξελίσσονται οι παίκτες. Αν κάποιος δεν προτάξει το οικονομικό, αλλά τις συνθήκες, θα επιλέξει τον Ατρόμητο. Γνωρίζουν οι παίκτες ότι εδώ θα πληρωθούν, αλλά δεν τους πείθει, τάζοντας υψηλά συμβόλαια. Τα συμβόλαια για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό είναι λογικά».

-Υπάρχει κάποιο νεότερο στο θέμα του Κούτσι, που δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του;
«Εχει ενημερωθεί εδώ και περισσότερο από ένα μήνα ότι δεν είναι στα πλάνα μας και είμαστε σε συζητήσεις με αυτόν και τον μάνατζέρ του για να βρούμε τη χρυσή τομή, έτσι ώστε και εκείνος να πάει να παίξει ποδόσφαιρο, γιατί αυτό πρέπει να κάνουν οι επαγγελματίες παίκτες. Να βρούμε την κατάλληλη λύση για να τελειώσει η συνεργασία και να είναι ευχαριστημένες οι δύο πλευρές. Είμαστε σε συζητήσεις και πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή το θέμα θα τελειώσει».

-Η σκέψη της αποχώρησης από την ομάδα και το ποδόσφαιρο έχει βγει πλέον εντελώς από το μυαλό σας;
«Ανήκουν στο παρελθόν αυτά. Εκείνη την περίοδο υπήρχε και μία ένταση στην ομάδα. Εχουμε αποδείξει ότι δεχόμαστε καλόπιστη κριτική και την επιζητούμε. Δεν θέλουμε να γίνονται πράγματα που ξεφεύγουν από τα όρια. Η δύσκολη περίοδο θέλει στήριξη, με ηρεμία, σύνεση και σκέψη θα ξεπερνάμε τις άσχημες στιγμές. Οπως πέρυσι που παρά τα σκαμπανεβάσματα είχαμε ευτυχισμένο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: