Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Απόδειξη… αγάπης υπέρ ανεγέρσεως του γηπέδου! (ΦΩΤΟ)

Δύο αποδείξεις θα πάρουν όσοι αγόρασαν διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2013-2014. Μία για να πάρουν την κάρτα και μία για την κατασκευή του γηπέδου. Η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν ξεκίνησε την Πέμπτη και παρά το γεγονός ότι οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, η κίνηση ήταν απόλυτα ικανοποιητική σε σημείο να μπλοκάρει το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης των οπαδών. Βλέπετε, το κίνητρο που έθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ ισχυρό. «Μόνοι μας θα το χτίσουμε, όπως οι παππούδες μας το 1930», είπε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.
Έτσι, με την αγορά κάθε διαρκείας τα μισά έσοδα πάνε στον… κουμπαρά για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με απλά και ξεκάθαρα λόγια, οι Ενωσίτες θα βάλουν τον θεμέλιο λίθο με τη συμβολή τους.
Μάλιστα με την αγορά του διαρκείας κόβονται δύο αποδείξεις. Μία για την κάρτα εισόδους στους αγώνες και μία ξεχωριστή, η οποία δείχνει ότι τα χρήματα πάνε για τον ΝΑΟ της ΑΕΚ, ως εγγραφή μέλους της Ερασιτεχνικής.
Στην αιτιολογία είσπραξης, όπως βλέπετε στην εικόνα, καταγράφεται το στοιχείο «υπέρ ανεγέρσεως του γηπέδου και συνδρομής μέλους Ερασιτεχνικής».
ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: