Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ξεκαρδίστηκε όλο το Λέομπεν!!

Στο... Λέομπεν έφτασε η είδηση για την αλλαγή έδρας νεοφώτιστης ομάδας στην πρεμιέρα και ο Σταύρος Κόλκας σχολιάζει με καυστικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα! ΛΕΟΜΠΕΝ, αποστολή: Σταύρος Κόλκας Αυτά τα φρούτα που εμφανίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάντως, κάποιος πρέπει να τα μαζέψει, αλλά πώς να το κάνεις αυτό όταν πρόεδρος της λίγκας είναι ο Μόραλης. Πανηγυρίζουν στη Nova οι άνθρωποι που έδωσαν τα καλά τους λεφτά για να καταστρέψει ο άλλος τα πάντα μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.
Κόψτους άλλο 20% να σου πω εγώ μετά άμα θα ξανακάνουν δηλώσεις, αλλά πέσαμε στην εποχή της μάχης για την επιβίωση της πλατφόρμας και δε γίνεται.
Βέβαια δεν γελάνε μόνο οι κάτοικοι του Λέομπεν, αλλά όλη η φίλαθλη Ελλάδα με αυτό το χάλι και μέχρι στιγμής το μόνο που διαβάζουμε – άγνωστο από πού βγαίνουν αυτά – είναι για μέτωπο Σαββίδη κατά του Ολυμπιακού. Σε πρώτη φάση πάντως, η ΠΑΕ μας δεν ήταν έτοιμη να απαντήσει στη πρόταση της Nova.
Πόνος και οδύνη στο Λέομπεν για το γεγονός πως ο Άρης δεν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αχειροποιήτου, ο οποίος έδειχνε καλά στοιχεία τις πρώτες μέρες. Μου είπαν πως ο Χρύσανθος δεν έχει ίντερνετ εκεί και έχει αγανακτήσει. Είναι που μου είχε γράψει εκείνο το υστερόγραφο για το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ.
Τελικά ο Τζιμπούρ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό; Εγώ ποιον να πιστέψω. Πάντως έτσι όπως το βλέπω το έργο, δηλαδή Αφρικανός, που ξέρει μπάλα, που βγήκε πρώτος σκόρερ, που λέει πως είναι ελεύθερος και που έχει βάλει εβδομήντα μάνατζερ να του βρούνε ομάδα, τέλη Αυγούστου θα κλείσει κάπου.
Οι Αλγερινοί γράφουν πως απέρριψε τον ΠΑΟΚ, κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει, αλλά ελάχιστη σημασία έχουν τέτοια θέματα όταν είσαι ο Τζιμπούρ.
Πολλοί κοροϊδεύουν πάντως τον ΠΑΟΚ που λέει πως θα πάει για πρωτάθλημα. Αλήθεια, αν βγάζαμε απ έξω πως οι μισοί πρόεδροι της Λίγκας είναι … κουμπάροι, πόσο καλύτερο είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού σήμερα από αυτό του ΠΑΟΚ;
Σήμερα, όχι αύριο.
Ποιοι έχουν φύγει από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια και ποιοι ήρθαν; Μπορεί να βοηθήσει ο Ιμπαγάσα όσο στο παρελθόν που αποτελούσε σημείο αναφοράς; Ο Αβραάμ έχει συνέλθει από τους χιαστούς; Είναι στο 100%;
Βάλτε τα κάτω, ένα προς ένα και θα δείτε…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: