Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Πουρτουλίδης στο Metropolis: «Εδειξαν πολύ ότι με ήθελαν»

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Νίκος Πουρτουλίδης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο", όντας ιδιαίτερα χαρούμενος από τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Αρχικά τόνισε: "Κάνω ένα βήμα παραπάνω σε προσωπικό επίπεδο, θεωρώ ότι έκανα μία επιλογή σωστή. Εφυγα από τη Νίκη Βόλου με την οποία πέρυσι δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο της ανόδου, παρόλα αυτά ζήσαμε ωραίες στιγμές, κυρίως με τον κόσμο. Πλέον ήρθα σε μία ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο που την αγαπάει. Οι άνθρωποι του Ηρακλή έδειξαν από την αρχή ότι με ήθελαν πολύ. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να γυρίσει η ομάδα εκεί που της αξίζει και να πρωταγωνιστήσει στη Super League. Ο Ηρακλής είναι μία από τις ομάδες που κάνουν προγραμματισμό."

Σε ερώτηση για την εικόνα που έχει από τον Ηρακλή τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Πουρτουλίδης τόνισε: "Εχω καλή άποψη από τον Ηρακλή, αν υπολογίσουμε ότι ξεκίνησε καθυστερημένα και με την προοπτική αρχικά να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική είχε καλή πορεία. Βελτιώθηκε μετά το Γενάρη πολύ αλλά έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες, λίγο η τύχη, λίγο οι συγκυρίες έπαιξαν ρόλο".

Το κίνητρο, η εμπειρία και οι... όμιλοι

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ημίθεου αναφέρθηκε και στη σημασία του να διαθέτει η ομάδα ποδοσφαιριστές έμπειρους και με ποιότητα, ενώ μίλησε και για το... θολό τοπίο που υπάρχει όσον αφορά τη "σύνθεση" της Football league. "Σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο πρέπει να υπάρχουν παίκτες με κίνητρο, που να αντέχουν την πίεση και να διαθέτουν ποιότητα και παραστάσεις από πρωταθλητισμό. Φέτος η ομάδα έχει το χρόνο για να γίνουν τα απαραίτητα, η διοίκηση κάνει κινήσεις και το δείχνει. Οσον αφορά το πρωτάθλημα σίγουρα όταν υπάρχουν δύο όμιλοι είναι καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχουν λιγότερα παιχνίδια, καλύτερη ποιότητα και μικρότερες αποστάσεις να διανύσουν. Αντίθετα ο ένας όμιλος είναι περισσότερο ανταγωνιστικός". Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: