Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Καλαϊτζή: «Βαδίζει στα τυφλά ο Ηρακλής»

Στο ραδιόφωνο του Αrenafm 89,4 και στην εκπομπή «ΦΟΥΛ ARENA» φιλοξενήθηκε η δικηγόρος της πλευράς των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ Ηρακλής, Καλαϊτζή Μαρίνα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Υπάρχει ένα βασικό ερώτημα από την πλευρά και είναι σχετικά με τα χρέη. Θέλουμε να μάθουμε το ακριβές ποσό και μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Ακόμα και χθες στην Συνέλευση κανείς έμαθε το ποσό. Έχουμε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να μάθουμε για το συγκεκριμένο πράγμα. Περιμένουμε μία επίσημη απάντηση. Είχαμε αποφασίσει να μην μιλήσουμε δημόσια σεβόμενοι απόλυτα τον πρόεδρο της ΠΑΕ , Θοδωρή Παπαδόπουλο γιατί δεν θέλουμε να τονώσουμε ακόμα περισσότερο το κλίμα.
Αν υπάρχει πλάνο:
«Αυτή την στιγμή υπάρχει διοίκηση όμως από ότι φαίνεται η ομάδα βαδίζει στα τυφλά. Αναφέρθηκαν ποσά χθες αλλά δεν είπαν το ακριβές χρέος. Όλα αυτά που λένε ότι η πρόταση μας δεν είναι σοβαρή θα φανεί εκ του αποτελέσματος. Οι εντολείς μου δεν είναι τύπου Βαρδινογιάννη έχουν ένα συγκεκριμένο κασέ.
Αν έχει γίνει επίσημη πρόταση
«Δεν έχει γίνει πρόταση στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Τα χρέη θέλουμε να πληρώσουμε. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί του και να είναι πρόεδρος αυτός. Χθες είπε ότι δεν μπορεί και ζητάει βοήθεια. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορούν να τον βοηθήσουν.
Τα χρέη όπως ξέρουμε είναι γύρω στα 300,000 ευρώ.
Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος ρωτήθηκε για το αν πουλάει τις μετοχές. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι πρωτογενείς μετοχές είναι αμεταβίβαστες για τρία έτη. Εμείς δεν προτείναμε να μας δώσει τις μετοχές. Δεν ήρθαμε ως μεγαλομέτοχοι. Εφόσον ενημερωθούμε για το ακριβές ποσό των χρεών θέλουμε να αναλάβουμε να τα πληρώσουμε εμείς και μετά από δύο χρόνια να μιλήσουμε και για τις μετοχές.
Τέλος κατέληξε
«Έχουμε επιλέξει να μην βγαίνουμε δημόσια για να μην κάνουμε κακό στην ομάδα. Η αγάπη μας για τον Ηρακλή είναι πάνω από όλα. Κινούμαστε προσεχτικά για το καλό. Ήδη τρεις από τους εντολείς μου ήταν στην Συνέλευση και η διοίκηση το ήξερε γιατί είμασταν προσκεκλημένοι της ομάδας.Εμείς θα επιδιώξουμε και νέα συνάντηση. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό κατέληξε.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: