Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο Ρισβάνης, ο Μουζακίτης και ο Ταμπάκης!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό που έχει αλλάξει πάρα πολύ καθώς χτίζεται από την αρχή και στέκεται σε τρία ονόματα.
Από αυτά τα φιλικά που έδωσε ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία συμπεράσματα μπορούν να βγουν μόνο για τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και την αξιολόγηση των πολλών νέων παικτών, που συμμετείχαν σε μία προετοιμασία, πρωτόγνωρη για τον Παναθηναϊκό. Μία προετοιμασία , ουσιαστικά της ομάδας των Νέων με κάποιες λίγες προσθήκες από επαγγελματίες παίκτες. Ο Αναστασίου καλά έκανε και στήριξε αυτά τα παιδιά και μίλησε για την τρομερή πίεση, που νοιώθουν κουβαλώντας τόσες ευθύνες στις πλάτες τους.
Επίσης, όπως είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στις αρχές του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική και σε πρόσωπα και σε ετοιμότητα. Αυτό  περιμένουμε να το δούμε. Αν δεν δούμε τι παίκτες θα έρθουν δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν η ομάδα θα είναι καλύτερη, η όχι. Η προσθήκη του Μπέργκ στην επίθεση, του Τριανταφυλλόπουλου στην άμυνα, του πιο έτοιμου Μέντεζ στα χαφ ίσως βελτιώσει την κατάσταση, αλλά υπάρχουν και άλλα κενά που πρέπει να καλυφθούν. Σε όλες τις γραμμές. Στο κέντρο (χρειάζεται οπωσδήποτε ένα στόπερ κλάσης) και στο αριστερό άκρο της άμυνας στον άξονα, στα άκρα , αλλά και στην επίθεση.
Όταν γίνουν όλες αυτές οι μεταγραφές και ολοκληρωθούν οι αποχωρήσεις και οι πωλήσεις τότε και μόνο τότε θα μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την ομάδα. Πάντως θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πάρα πολύ, χτίζεται από την αρχή και όποιος έχει απαιτήσεις από αυτή την ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό βλέπει φαντάσματα. Ο πρώτος στόχος είναι να βλέπουμε μία ομάδα στο γήπεδο με πάθος, με δίψα, με πλάνο.
Με τόσα νέα παιδιά δεν είναι δύσκολο να σε πάρει από κάτω και να αλλάξεις στόχους  και αντί να κοιτάς προς τα πάνω  να κοιτάς προς τα κάτω. Σε αυτό που στεκόμαστε τώρα είναι, ότι από τους νέους αυτοί που δείχνουν, ότι μπορούν να σταθούν με βελτιώσεις βέβαια είναι ο Ρισβάνης, ο Μουζακίτης και ο Ταμπάκης.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: