Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αγγελούδης: «Ψάχνουμε τα πατήματά μας…»

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Νίκος Αγγελούδης μετά τη φιλική νίκη της ομάδας του επί της Πιρίν με σκορ 4-0. «Σημασία έχουν τα επίσημα παιχνίδια» τονίζει ο νεαρός.

Αγγελούδης: «Ψάχνουμε τα πατήματά μας…»
Το πρώτο δείγμα για την ομάδα του Άρη ήταν άκρως θετικό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί 4-0 της Πιρίν της Βουλγαρίας.

Ο Νίκος Αγγελούδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας πως το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, όμως ήταν θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής. Από εκεί και πέρα τόνισε πως στα επίσημα παιχνίδια πρέπει να κριθούν όλοι, ενώ ξεκαθάρισε πως άπαντες θα συνεχίσουν πιο δυνατά την προσπάθειά τους για να βρουν τα πατήματά τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν το πρώτο φιλικό, σίγουρα δεν μετράει το σκορ. Κάναμε μια καλή προπόνηση, με μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας από τις ελληνικές. Κρατάμε αυτά που μας είπε ο προπονητής, πολλά από αυτά τα κάναμε και θα προσπαθήσουμε και στα επόμενα φιλικά να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Σημασία έχουν τα επίσημα παιχνίδια, δεν έχουμε βρει όλοι τα πατήματά μας ακόμα και θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: