Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η… θετική πλευρά των κρουσμάτων ντόπινγκ!!

Τα αυξημένα κρούσματα ντόπινγκ θα... βοηθήσουν την υποψηφιότητα της Κωνσταντινούπολης για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Τουρκίας.

Η… θετική πλευρά των κρουσμάτων ντόπινγκ!
Τα αυξημένα κρούσματα ντόπινγκ στην Τουρκία περισσότερο θα βοηθήσουν, παρά θα βλάψουν, την υποψηφιότητα της Κωνσταντινούπολης για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της γειτονικής χώρας.

«Η αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων ντόπινγκ δείχνει πως η Τουρκία δίνει μάχη με την χρήση απαγορευμένων ουσιών από τους αθλητές. Κατά την άποψή μου αυτό θα επηρεάσει την υποψηφιότητα θετικά και όχι αρνητικά αφού τέτοια περιστατικά δείχνουν τον αγώνα που κάνουμε κατά του ντόπινγκ», υποστήριξε ο Ουγκούρ Ερντενέρ.

Το συγκεκριμένα θέμα «άνοιξε» όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας πως αρκετοί αθλητές του στίβου βρέθηκαν ντοπαρισμένοι περίπου ένα μήνα πριν τους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης.

Το σκάνδαλο αποκαλύπτεται, δε, περίπου δύο μήνες πριν την τελική ψηφοφορία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (7 Σεπτεμβρίου) για το ποια πόλη (Κωνσταντινούπολη, Τόκιο ή Μαδρίτη), θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς του 2020.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: