Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τελεσίγραφο στον Σάμιο!!

Οι αδελφοί Σεργιάδη εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Δόξας Δράμας και φρόντισαν να το δείξουν και εμπράκτως.

Τελεσίγραφο στον Σάμιο
Αυτό, αφού έστειλαν επιστολή στο νυν μεγαλομέτοχο των «μαυραετών», Θανάση Σάμιο, την Τετάρτη, δίνοντάς του διορία 24 ωρών να απαντήσει στην τελική τους πρόταση, μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Κύριε Αθανάσιε Σάμιε, σήμερα σας γνωστοποιούμε γραπτώς το ενδιαφέρον μας για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Δόξας Δράμας 1918. Παρόλο που κάναμε τέσσερις επαφές μέχρι τώρα, δεν μας δώσατε τελικά να καταλάβουμε τις τελικές σας απαιτήσεις, όπως είναι το σωστό και, μάλιστα, γραπτώς. Έστω και έτσι, εμείς αντιπροτείνουμε το ποσό των 300.000 ευρώ και, αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ, βέβαια, θα καταβάλλουμε και ένα ποσό που χρωστάτε στον Ερασιτέχνη, μετά την εξαγορά των μετοχών.

ΥΓ. Η πρόταση μας ισχύει εντός 24 ωρών απάντησης, δεδομένου και των θεμάτων που πρέπει να τρέξουν γρήγορα για το καλό της ομάδας μας και τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, όπου εκεί επάνω σας τονίζω ότι, εάν συμφωνήσετε, εμείς θα παραλάβουμε ένα σωματείο άδειο τελείως από προπονητές, παίκτες, προσωπικό και όλα αυτά θέλουν χρόνο για να οργανωθούν σωστά και όχι όπως τα είχατε κάνει εσείς.

Αφοί Σεργιάδη

Χρήστος κ Λεωνίδας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: