Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο ποιοτικός κύριος Τσόρι!!

Ο Μίτσελ έδειξε από το πρώτο διπλό που υπολογίζει τον Ντομίνγκες ο οποίος έδειξε και την κλάση του. Θετικά δείγματα από Βάις και Σαλίνο.

Ο ποιοτικός κύριος Τσόρι
Είχε ενδιαφέρον το πρώτο διπλό στο Ζέεφελντ. Να δούμε τις πρώτες σκέψεις του Μίτσελ, να δούμε τους καινούργιους. Και ένας από αυτούς είναι και ο Τσόρι Ντομίνγκες με τον Ισπανό τεχνικό να δείχνει από την πρώτη στιγμή τα «θέλω» του για τον Αργεντινό. Και χαφ στον άξονα στο 4-3-3 και να παίζει λίγο πιο κοντά και… ψευτοεννιάρι μετά από αλλαγές που έκανε.

Και ο Τσόρι έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι μπορεί να αντεπεξέλθει εξίσου καλά και στις δύο θέσεις. Κινήσεις στον χώρο, πάσα με την μία. Και το πιο σημαντικό ως φορ; Σωστές κινήσεις στον χώρο και έκρηξη στα πρώτα μέτρα. Ετσι ξέφυγε και σε μια κάθετη του Φέισα, τσιμπώντας την μπάλα από τον Σιόβα την γύρισε για έτοιμο γκολ στον Φετφατζίδη, αλλά τους τα χάλασε ο Παπάζογλου. Ο Αργεντινός δείχνει να έχει την ποιότητα.

Όσο για τους άλλους δύο… καινούργιους; Αμφότεροι δεν άλλαξαν θέση και στα 45 λεπτά του διπλού (έγιναν τρία τέταρτα για να κάνει και αλλαγές ο Μίτσελ με τους πέντε που περίσσευαν). Ο Βάις κολλημένος δεξί εξτρέμ έχοντας πίσω του τον Παπάζογλου (και στο τέλος τον Σιώπη) και ο Σαλίνο δεξί μπακ (έχοντας μπροστά του τον Φετφατζίδη).

Ο Σλοβάκος από το πρώτο διπλό έδειξε τα στοιχεία που ξέραμε. Μπουκαδόρος με έμφαση στην ντρίμπλα. Η αλήθεια είναι ότι χθες δε του βγήκαν αλλά όσες φορές πήρε την μπάλα ήθελε να γίνει απειλητικός ήταν απευθείας ο ίδιος είτε με πάσα στους συμπαίκτες του. Όσο για τον Βραζιλιάνο. Ανέβηκε μόλις μία φορά και αυτή κόπηκε από τον Χολέμπας. Πρώτο διπλό ήταν ωστόσο. Τις πρώτες εντυπώσεις καταγράφουμε… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: