Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αυτά δοκίμασε ο Μίτσελ!!

Τι έδειξε στο πρώτο διπλό ο Ισπανός τεχνικός και ποιες δοκιμές έκανε με όλους τους παίκτες. Ολες οι ενδεκάδες που δοκίμασε και τα δύο συστήματα.

Αυτά δοκίμασε ο Μίτσελ!
Μπορεί να ήταν το πρώτο δίτερμα στο Ζέεφελντ αλλά ο Μίτσελ έδειξε από την πρώτη στιγμή τι θέλει και που υπολογίζει τον κάθε παίκτη. Πριν αρχίσει το διπλό είχε χωρίσει τους παίκτες σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς (αυτό δούλευε με τους πρώτους και ο Βίκτορ με τους δεύτερους) και φάνηκε ξεκάθαρα που υπολογίζει τον κάθε παίκτη.

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ: Φέισα, Σιώπης, Σάμαρης, Μασάντο
ΔΕΞΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΦ: Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Ντε Βινσέντι
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΦ: Τσόρι, Γκρέκο, Τάτος
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ: Βάις, Φετφατζίδης
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ: Αμπντούν, Φουστέρ
ΦΟΡ: Μήτρογλου, Διαμαντάκος

Οσο για τις ενδεκάδες;

Οι κόκκινοι ξεκίνησαν με τους Γιαννιώτη, Παπάζογλου, Αβραάμ, Σιόβας, Χολέμπας (άμυνα), Μασάντο, Φέισα (αμυντικά χαφ), Ντε Βινσέντι (δεκάρι), Βάις, Αμπντούν και Διαμαντάκος στο 4-2-3-1

Οι μπλε ήταν Κάρολ, Σαλίνο, Μανωλάς, Κοντρέρας Λυκογιάννης (άμυνα), Σάμαρης (εξάρι), Μανιάτης, Τσόρι, Φετφατζίδης, Φουστέρ και Μήτρογλου.

Στην αρχή έμειναν εκτός οι Τάτος, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Σιώπης και Γκρέκο. Στις πρώτες αλλαγές ο Τάτος πήρε την θέση του Μανιάτη στους μπλε και ο Καραγκούνης του Λυκογιάννη επίσης για τους μπλε. Οι Ιμπαγάσα, Σιώπης και Γκρέκο άλλαξαν τους τρεις των χαφ στους κόκκινους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: