Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Φοβούνται μήπως στο τέλος τούς μείνει στο ράφι;

Γιατί στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να ανησυχούν με το θέμα του Τζιμπούρ και τι είναι αυτό που έμαθαν από την ευρωπαϊκή αγορά και τους "χάλασε"; Ο σκύλος κάτι έμαθε... Από τη στιγμή που από τον Ολυμπιακό έχουν ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρηση του Αλγερινού, λίγο-πολύ έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για τη νέα περίοδο. Με τον Ραφίκ, φυσικά, να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν, καθώς ο ίδιος ο παίκτης ουσιαστικά άρχισε να ψάχνεται για να φύγει από τον Πειραιά.
Με τη λογική "το μοναστήρι να είναι καλά", οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν ήδη άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Και δικαίως, λέει ο σκύλος, καθώς κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ακόμα και αχάριστο τον Τζιμπούρ!
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο και ο Ραφίκ ψάχνει να πάρει μεταγραφή ακόμα και στην Τουρκία, που δεν έχει δα και το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει μερικές 100άδες χιλ. ευρώ παραπάνω.
Το ζήτημα όμως τώρα είναι πως παρότι ο Αλγερινός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει να βρει ομάδα, δεν το έχει καταφέρει ακόμα! Με τις ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον, τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο, να μειώνονται. Από την άποψη ότι υπογράφουν συμβόλαια με άλλους ποδοσφαιριστές... Τελευταίο παράδειγμα είναι η Σεβίλλη, που ήταν μέσα στις ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, να δίνει εφτά εκ. ευρώ για να πάρει από την Μπριζ τον Κάρλος Μπάκα. Παίκτη στο ίδιο στιλ με τον Τζιμπούρ...
Για αυτό και στο Λιμάνι, που όπως γράψαμε και νωρίτερα άναψαν το πράσινο φως στον Τζιμπούρ για να αποχωρήσει κάνοντας τον προγραμματισμό τους για φορ, έχουν αρχίσει να τους ζώνουν τα φίδια μήπως και δεν μπορέσει να βρει ομάδα. Το σκέφτεστε, δηλαδή, να τραβήξει στο ίδιο μοτίβο η υπόθεση για καιρό και, στο τέλος, ο Ραφίκ να μείνει στο ράφι; Τι θα κάνουν, μετά, στον Ολυμπιακό, με έναν παίκτη που έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα; Μία ομάδα, μάλιστα, που τον είχε σαν βασιλιά. Τραβηγμένο σενάριο; Ε, δεν έχουν δει και λίγα τα μάτια μας...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: