Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δικαίωση για Καλαμπόκη!

Ο Γιάννης Καλαμπόκης βρίσκεται προ των πυλών του Αλεξανδρείου. Ο έμπειρος γκαρντ αποτελούσε από την πρώτη στιγμή τον υπ’ αριθμόν «1» μεταγραφικό στόχο του Βαγγέλη Αγγέλου για την θέση «2» και η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του.
Η εμπειρία του Καλαμπόκη, ο εξαιρετικός του χαρακτήρας, η περσινή χρονιά που επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και η έντονη επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του Άρη, αποτελούν τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο 35χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.
Οριστική συμφωνία βέβαια, δεν έχει επιτευχθεί. Αλλά φαίνεται ότι, ειδικά η πλευρά Καλαμπόκη, δίνει τον πρώτο λόγο στην πρόταση του Άρη. Κάτι που φαίνεται και από το ότι ο παίκτης, δεν δίστασε να βάλει την άκρη αξιόλογες προτάσεις που είχε στα χέρια του (π.χ. Ρέθυμνο), προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στην προοπτική του να αγωνιστεί στον Άρη.
Το «φλερτ» μεταξύ του Άρη και του Γιάννη Καλαμπόκη κυκλοφορεί πλέον στα περισσότερα ΜΜΕ, ωστόσο έρχεται να επιβεβαιώσει και να δικαιώσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του arenafm.gr, που σας είχε ενημερώσει από τις 2 Ιουλίου για τις προθέσεις της ΚΑΕ και για την προοπτική συνεργασίας των δυο πλευρών.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: