Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τους «έλιωσε» ο Ράντος!

Το… λάδι έβγαλε από τους Κάρολ και Γιαννιώτη ο Ράντος στις πρωινές προπονήσεις. Οι συνεχείς εντολές στον νεαρό γκολκίπερ.

Τους «έλιωσε» ο Ράντος
Μπορεί στην προπόνηση της Τρίτης ο Μίτσελ να έβαλε και τους Κάρολ, Γιαννιώτη στο παιχνίδι με την μπάλα, αλλά από την Τετάρτη άρχισαν τα… βασανιστήρια του Αλέκου Ράντου. Ο προπονητής τερματοφυλάκων τους «ξεμονάχιασε» και τους έβγαλε το λάδι. Στην πρωινή προπόνηση τους δούλεψε πολύ με την μπάλα στα πόδια αλλά στην δεύτερη είχε και βάρη αλλά και πολλές ασκήσεις αντανακλαστικών. Πολλές εκτινάξεις μετά από άλματα αλλά και ασκήσεις για σέντρες.

Δεν σταμάτησαν λεπτό με τον Ράντο να είναι πολύ απαιτητικός ειδικά από τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Λογικό μια και ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στον νεαρό γκολκίπερ και φαίνεται πως υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο δε Κάρολ κάνει με την ίδια όρεξη του μικρού όλες τις ασκήσεις. Ο άτυχος της τριάδας, Μπάλαζ Μέγιερι έμεινε στο ξενοδοχείοτο πρωί λόγω των ενοχλήσεων που είχε στην μέση. Το απόγευμα επέστρεψε στο γήπεδο αλλά έκανε θεραπεία για την μέση του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: