Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ουσουλτζόγλου στο Metropolis: «Θα γίνουν όλα σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου σχετικά με το μείζον θέμα που έχει προκύψει με το δημοτικό γήπεδο της και ίσως αναγκάσει την τοπική ομάδα να «ξενιτευτεί». Η Δήμαρχος Βέροιας εμφανίστηκε καθησυχαστική πως το πρόβλημα θα λυθεί τονίζοντας πως όλα γίνονται σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου, χωρίς όμως να είναι σε θέση να δώσει τον ακριβή χρόνο διευθέτησης του ζητήματος.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ξεκίνησαν και τρέχουν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες προκειμένου να αγωνιστεί η ομάδα στην έδρα της. Το τμήμα περιουσίας του Δήμου ασχολείται πυρετωδώς. Θέλουμε να παίξει η Βέροια εδώ και να μην ξενιτευτεί. Υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία για την χρήση των αθλητικών χώρων. Τις διαδικασείες που προβλέπουν οι νόμοι τρέχουμε. Όλα θα γίνουν σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος. Δεν πρέπει να ληφθούν παράνομες αποφάσεις. Ξέρουν οι παράγοντες της Βέροιας τί πρέπει να γίνει, αφού και την προηγούμενη φορά που ανέβηκε η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες».

Για τον χρόνο ολοκλήρωσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών η Δήμαρχος Βέροιας δήλωσε άγνοια τονίζοντας: «Δεν μπορώ να εκτιμήσω πότε θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Είμαστε στο μεσοδιάστημα της παραχώρησης. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό».

Παυλίδης: «Τελειώνουμε μέχρι τέλη του μήνα»

Παρέμβαση στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στη Σέντρα» όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα έκανε και ο πρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου Βέροιας, Παύλος Παυλίδης ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα.

«Έχουν ξεκινήσει διαδικασίες δημοπράτησης καθώς η προηγούμενη διαδικασία βγήκε άκυρηΔεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά πιστεύω ότι έως τα τέλη του μήνα θα έχουμε τελειώσει. Το θέμα είναι ότι κάνουμε μια δημοπρασία στην οποία μπορεί να έρθει μόνο η ΠΑΕ Βέροια ή άλλη ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας. Είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί έτσι ορίζει ο νόμος. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουμε να πάμε φυλακή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Παυλίδης. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: