Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μαλελής: "Αποτέλεσμα... παρωδία" και η πρόταση για κλαμπ παραγόντων ΠΑΟΚ!

Ο Μάνος Μαλελής μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη παραγόντων στο Παλατάκι και χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της συγκέντρωσης παρωδία... Δεν αναφέρθηκε στους συμμετέχοντες αλλά και στις απόψεις τους, όπως είπε, αλλά στο ότι έλλειπαν πολλοί και δεν υπήρξε άμεσο αποτέλεσμα.

«Δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε ο Βεζυρτζής, ο Αλεξόπουλος, ο Αμοιρίδης, ο Πανάκας. Γνώριζαν το πόσο σοβαρή ήταν η συνάντηση» τόνισε ο κ. Μαλελής και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε πέντε-10, 20 ή 30 άτομα που έχουν βοηθήσει στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ να συζητήσουν και να δουν τι περισσότερο μπορεί να γίνει από πέρσι. «Δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό κομμάτι αλλά και στην ηθικοκοινωνική στήριξη. Είδα ότι δεν υπάρχουν προθέσεις και χαρακτηρίστηκε ρομαντικός. Στο τέλος είπα να πάρουν 30-40 παράγοντες από δύο ακριβά διαρκείας των 1500 ευρώ για να συγκεντρωθούν 100 χιλιάδες και να πάρουμε δύο πολύ καλούς παίκτες. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος στην Βόρειο Ελλάδα, δεν υπάρχουν 30 άνθρωποι που να μπορούν;» αναρωτήθηκε ο Μάνος Μαλελής που αναφερόμενος στον Νίκο Βεζυρτζή, είπε ότι τον εκτιμά αφάνταστα, ενώ πρόσθεσε ότι ο Κοντομηνάς μπορεί να να βοηθήσει και στην επικοινωνία με τον τηλεοπτρικό του σταθμό και τα ραδιόφωνα... Και τέλος... «Ο Μπάνε κάνει μεγάλο αγώνα για να βγάλει θετικό ισοζύγιο. Δεν είναι εύκολο και το πετυχαίνει» τόνισε ο κ. Μαλελής.

Ο Μάνος Μαλελής αναφέρθηκε σε μια πρόταση του Γαλατσόπουλου για την δημιουργία ενός κλαμπ το οποίο να αποτελείται από ανθρώπους που έχουν πάρει ακριβά διαρκείας. Το περιεχόμενο...; Αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούν να έχουν έναν δικό τους νέο χώρο στο γήπεδο, θα έχουν την δυνατότητα να έρχονται σε άμεση επαφή με τους παίκτες και γενικά θα έχουν έξτρα προνόμοια που θα ακολουθούν την κίνηση τους με την αγορά ακριβών διαρκείας. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: