Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Το μήνυμα του Βερόν!!

O Χουάν Ραμόν Βερόν μίλησε στη Sportday και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως πρέπει να θέτονται στόχοι ακόμη και εάν δεν υπάρχουν λεφτά!

Το μήνυμα του Βερόν!
Ο Χουάν Ραμόν Βερόν μίλησε στη Sportday και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, την κατάσταση στην ομάδα, την καριέρα του αλλά και την κρίση!

«Ο Παναθηναϊκός μού έδινε την εντύπωση χρόνια τώρα πως βολευόταν με το να είναι δεύτερος και τρίτος. Δεν μπορείς να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και να μην έχεις φιλοδοξίες», τονίζει ο Άργεντινός άσος και συνεχίζει:

«Επίσης πρέπει να μη μείνει αυτή η αίσθηση, πως επειδή δεν υπάρχουν τώρα λεφτά πρέπει να μην έχεις στόχους. Έτσι την πάτησαν και στην Αργεντινή ομάδες όπως η Ρίβερ Πλέιτ, η Ιντεπεντιέντε, εμείς στην Εστουντιάντες πριν είκοσι χρόνια και μετά ήρθε ο υποβιβασμός. Θέλει προσοχή και όραμα, ο Παναθηναϊκός οφείλει να είναι πρωταγωνιστής κι όχι κομπάρσος».

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος αναφέρθηκε και στην κρίση στη χώρα:

«Είστε μία θαυμάσια χώρα με ανθρώπους που χαίρονται τη ζωή και αυτό δεν μπορεί να το πάρει μακριά κανείς. Η οικονομική κρίση επηρεάζει την ψυχολογία, αλλά θα βγείτε νικητές. Αλλάζουν τα κτίρια, αλλάζουν οι συνθήκες, αλλά ο ήλιος είναι πάντα εκεί, η θάλασσα το ίδιο, τα χρώματα είναι μοναδικά εδώ. Το ίδιο και σε εμάς στην Αργεντινή, όπου δώδεκα χρόνια τώρα το παλεύουμε ύστερα από τη χρεοκοπία, το χαμόγελο των ανθρώπων είναι αυτό που σε κάνει να προχωράς», ανέφερε.

Όλη η συνέντευξη του Χουάν Ραμόν Βερόν στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο στο σημερινό φύλλο της Sportday.

Δεν υπάρχουν σχόλια: