Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Γκιτσιούδης στο Metropolis: «Πολυτέλεια ο Ιτάνζ για τον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης ο οποίος επικρότησε την απόφαση του Δικεφάλου για την απομάκρυνση του Σαρλ Ιτάνζ, την απόκτηση του οποίου χαρακτήρισε «πολυτέλεια».

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ήταν λάθος η απόκτηση του Ιτάνζ τη στιγμή που υπήρχε ο Χακόμπο. Ο δεύτερος τερματοφύλακας δεν χρειάζεται για περισσότερα από 2-3 ματς το χρόνο. Είναι πολυτέλεια για μια ομάδα να έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες. Ούτε στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δεν το βλέπουμε αυτό. Ο Χακόμπο είναι πολύ καλύτερος δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία. Γεμίζει την εστία, εμπνέει εμπιστοσύνη και αγωνίζεται με πάθος και καλώς εννοούμενη τρέλα. Επομένως δεν υπήρχε λόγος να αποκτηθεί ο Ιτάνζ».

Για τον έτερο τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκο τόνισε: «Και ο Γλύκος, όταν χρειάστηκε πήγε πολύ καλά. Δεν σας κρύβω ότι αρχικά δεν τον είχα σε εκτίμηση, αλλά όταν ήρθε πριν λίγα χρόνια στον Αγροτικό Αστέρα και δούλεψα μαζί του με εξέπληξε με τον επαγγελματισμό του και του ζήτησα συγγνώμη. Χρειάζεται στήριξη και εμπιστοσύνη».

Για την μέχρι στιγμής εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε όπως τον είδα, αλλά θα δείξει στη συνέχεια πως θα προχωρήσει. Μακάρι να τα καταφέρει, αλλά καλό είναι ο κόσμος να μην περιμένει θαύματα με τη μία». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: