Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ανανεώνει ο Χαρίσης!

Πολύ κοντά σε μια ακόμη ανανέωση συνεργασίας βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης, μετά από εκείνη του Αντώνη Ασημακόπουλου. Ο Κώστας Χαρίσης φαίνεται να βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή του νέου του διετούς συμβολαίου, καθώς έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα όσα του έχει προτείνει η διοίκηση του Άρη.
Ο Χαρίσης δεν ξεκίνησε πολύ καλά την περσινή χρονιά, ωστόσο στην συνέχεια ανέβασε στροφές και δικαίωσε την επιλογή των ανθρώπων που τον έφεραν στο Αλεξάνδρειο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει βρει κώδικες επικοινωνίες μαζί του, η διοίκηση είναι ικανοποιημένη από τον επαγγελματισμό και την συμπεριφορά του εντός και εκτός παρκέ, ενώ φαίνεται ότι και ο παίκτης έχει δεθεί με τον Άρη και όλα όσα μπορεί να του προσφέρει για την συνέχιση της καριέρας του.
Αυτός άλλωστε, ήταν και ο λόγος που ο Χαρίσης δέχτηκε μια αναπροσαρμογή ων οικονομικών του απολαβών, ενώ και ο ατζέντης του από την πρώτη στιγμή, έδειξε να κατανοεί το πλάνο εξυγίανσης που έχει εκπονήσει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με αποτέλεσμα να είναι πρόσφορο το έδαφος των διαπραγματεύσεων.
Όλα δείχνουν ότι μέσα στο επόμενο 48ωρο, Άρης και Χαρίσης θα δώσουν οριστικά τα χέρια και ότι το μόνο που απομένουν είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για την συνέχιση της συνεργασίας τους.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: