Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Είδα μία ΑΕΚ πιο δυνατή από ποτέ!!

Ήταν και ο Αποδυτηριάκιας στην επίσημη πρεμιέρα Μελισσανίδη…
Η ΑΕΚ δεν υποβιβάστηκε. Αυτή την αίσθηση εισέπραττε, με το πιο έντονο τρόπο, όποιος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην «πρώτη», στη δημόσια εμφάνιση Μελισσανίδη, μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν υποβιβάστηκε. Η ΑΕΚ δεν χρεοκόπησε. Η ΑΕΚ είναι εδώ. Η ΑΕΚ είναι πιο δυνατή. Αυτά ήταν τα «μηνύματα», τόσο ισχυρά, τόσο επιβλητικά, που εύκολα απλώνονταν στον απέραντο χώρο της εκδήλωσης.

Πολύ χάι το κλαμπ στη Βαρυμπόμπη. Ακραία πολυτέλεια, σε συνδυασμό με αυστηρή απλότητα. Ολόγυρα το πράσινο από φύση δάσους και το γαλάζιο του ουρανού. Θέα ατελείωτη που δεν την εμπόδιζε ίχνος αστικής παρουσίας. Εκτός ορίζοντα κτίρια, δρόμοι, αυτοκίνητα, θόρυβος.

Κάποιο λάθος έχει γίνει, σε μπερδεύουν τα χρώματα και ο δικέφαλος της ΑΕΚ. Δεν μπορεί να γιορτάζει εδώ μία ποδοσφαιρική ομάδα Γ’ εθνικής, σίγουρα έχει επέτειο κάποια πολυεθνική εταιρεία με παρόμοιο brandname, με τα ίδια γράμματα, Α.Ε.Κ.

Είμαστε ομάδα της προσφυγιάς, λέει ο Μελισσανίδης. Είμαστε, όμως, δυνατοί, αποφασιστικοί και ικανοί να φτάσουμε την ΑΕΚ μέχρι εκεί που μας εμπνέει.

Οι ρίζες της ΑΕΚ, λέει ο αρχηγός, είναι στην προσφυγιά, στην Μικρασιατική Καταστροφή, ό,τι πιο μέγιστο κακό βρήκε το σύγχρονο ελληνισμό. Ομάδα των χαμένων πατρίδων η ΑΕΚ, αλλά το μέλλον δεν ξαναχάνεται. Ποτέ. Δεν τα είπε αυτά ο Μελισσανίδης.

Κάποια πράγματα δεν έχουν λόγια. Δεν έχουν την ανάγκη της γλώσσας. Κάποια πράγματα είναι τόσο μονάκριβα που απαγορεύονται τα λόγια. Με ποιες, αλήθεια, λέξεις να πεις ότι ο Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να ακουμπήσει τη ζωή του όλη στην πιο αγαπημένη, στην πιο ερωτική πρόκληση που ξεπερνά την ίδια του την ύπαρξη;

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: