Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Βένος: “Κάτι γίνεται…”

Ο πρόεδρος των βετεράνων του ΑΡΗ, Γιάννης Βένος, φιλοξενήθηκε στον Arena fm και μίλησε για το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Άρη αλλά και για την γενική κατάσταση που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Για το παιχνίδι προετοιμασίας:
« Ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του Άρη που ταλανίζεται τον τελευταίο χρόνο από πολλά προβλήματα και κακή ψυχολογία. Τα τέσσερα γκολ δείχνουν πολλά , κάτι καλό γίνεται στον Άρη φέτος. Και δεν έχει σημασία που η ομάδα ήταν ανίσχυρη, ήταν το πρώτο φιλικό της ομάδας και τα δείγματα ήταν πολύ θετικά. Ο Άρης δείχνει φέτος να είναι νοικοκυρεμένος, έχουμε έναν προπονητή που ξέρει τι θέλει και υπάρχει μια διοίκηση που δείχνει σοβαρότητα και υλοποιεί ότι της ζητάει ο προπονητής».
Για τον Μανιά και τα δυο γκολ που πέτυχε:
«Πάρα πολύ σημαντικό και για τον ίδιο και για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που έκανε τόσο καλό ξεκίνημα και πέτυχε δυο γκολ στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα. Ο κόσμος περιμένει πολλά από αυτόν».
Για την σχέση των βετεράνων με την ομάδα:
« Όλος ο κόσμος ξέρει γιατί τα τελευταία χρόνια οι βετεράνοι είχαν απομακρυνθεί από την ομάδα, επειδή ήταν άνθρωποι που είχα άποψη και την διατύπωναν σε καθημερινή βάση, δημόσια, δεν συμφωνούσαμε με αυτά που γινότανε και για αυτό βγαίναμε πάντα οι «κακοί». Εμείς είμαστε υπερήφανοι για την θέση και την στάση που κρατήσαμε, δεν υποκύψαμε ούτε σε εκβιασμούς ούτε σε πιέσεις, όμως τα τελευταία χρόνια είμαστε κοντά στην ομάδα, και πάντα ήμασταν με όποια διοίκηση και αν ήτανε, η θέση η δικιά μας είναι να είμαστε κοντά και να βοηθάμε τον Άρη».
Για τους συνδεσμίτες που έκαναν κουμάντο στον Άρη:
«Δεν υπήρχε κανένας προγραμματισμός, παίρναμε κάθε χρόνο 15 ποδοσφαιριστές χωρίς να ξέρει κανένας που παίζουνε, πολλές φορές παίρναμε τέσσερις και πέντε ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στην ίδια θέση. Ξοδευόταν πάρα πολλά χρήματα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και ξέρουμε όλοι το ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν αυτές τι μεταγραφές».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: