Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Εστάλη το προσύμφωνο σε Λίμα!!

Κοντά στην ολοκλήρωση της τέταρτης μεταγραφικής κίνησης την τρέχουσα περίοδο βρίσκεται ο Ηρακλής, αφού οι "κυανόλευκοι" ουσιαστικά περιμένουν την οριστική-και θετική- απάντηση του Βίκτορ Λίμα, έτσι ώστε να αφιχθεί τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Για την ακρίβεια οι "κυανόλευκοι" έστειλαν το προσύμφωνο του συμβολαίου στον Πορτογάλο μέσο, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πατρίδα του, αναμένοντας ουσιαστικά την υπογραφή του και κατόπιν τον ερχομό του στην Ελλάδα, έτσι ώστε να μπουν και οι επίσημες υπογραφές, "κλείνοντας" οριστικά τη μεταγραφή.

Πάντως αν όλα κυλήσουν θετικά και ο Πορτογάλος στείλει υπογεγραμμένο το προσύμφωνο, είναι δεδομένο ότι οι "κυανόλευκοι θα τον περάσουν από... κόσκινο, όσον αφορά φυσικά τις ιατρικές εξετάσεις, με δεδομένο ότι ο Λίμα το περασμένο καλοκαίρι υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό, ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να μείνει για ένα εξάμηνο περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στις 22 Ιουλίου η πρώτη

Οριστικοποιήθηκε εντωμεταξύ η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των "κυανόλευκων" εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, με αυτή τελικά να διεξάγεται στις 22 του μηνός, στις 7 το απόγευμα.

Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι έγκειται στο γεγονός ότι η "πρώτη" δε θα γίνει στο Καυτανζόγλειο αλλά στη Μίκρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει τα εξής:

"Το "χτίσιμο" του ΗΡΑΚΛΗ της νέας σεζόν αρχίζει από την Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 και ώρα 7 μ.μ. Την ημέρα εκείνη η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-14 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κάνει επίσης γνωστό πως την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 η ομάδα μας θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου για 13 ημέρες θα πραγματοποιήσει το στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό. Η επιστροφή της ομάδας μας από το Μπάνσκο είναι προγραμματισμένη για τις 12 Αυγούστου. Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας θα περάσουν από αιματολογικές, καρδιολογικές και εργομετρικές εξετάσεις την Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Ιουλίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: