Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Αμαλφιτανό και Σισοκό!!

Ο Μοργκάν Αμαλφιτανό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Μαρσέιγ ενώ ο Ζοσέ Ανιγκό τόνισε πως είναι θέμα προπονητή και... πρότασης. Ξανά οι Γάλλοι για Μοχάμεντ Σισοκό.
Μιλώντας σε ΜΜΕ στην Γαλλία ο Αμαλφιτανό -για τον οποίο κάθε φορά που ο Ολυμπιακός ανέβαζε την προσφορά του η Μαρσέιγ ζητούσε και άλλα- δεν απέκλεισε την πιθανότητα να αποχωρήσει άμεσα από την Μασσαλία για άλλες... Πολιτείες. «Είναι ακόμα ανοιχτό το εάν θα μείνω ή όχι στην Μαρσέιγ. Θα επιδιώξω να παραμείνω, αν όμως δεν τα καταφέρω θα κοιτάξω το συμφέρον μου», υπογράμμισε ο παίκτης που απασχόλησε για αρκετό καιρό τους Πειραιώτες.
Όσο για τον Ζοσέ Ανιγκό εκείνος είπε πως «είναι θέμα του προπονητή το τι θα γίνει. Εάν ο προπονητής κρίνει πως τον χρειάζεται θα μείνει. Τώρα εάν έρθει μία πρόταση όπως την θέλουμε θα τον παραχωρήσουμε». Πάντως σύμφωνα με τους Γάλλους ίσως οι ερυθρόλευκοι μπουν και πάλι στην διαδικασία διεκδίκησης του παίκτη. Όσο για το... μέτωπο του Μοχάμεντ Σισοκό παραμένει ακόμα για τους πρωταθλητές σύμφωνα με την πληροφόρηση από την Γαλλία. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως το όνομα αυτό μπορεί να απασχολήσει ξανά άμεσα τον Ολυμπιακό.
Στο Λιμάνι πάντως ξεκαθάριζαν και την Τετάρτη πως έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον Αμαλφιτανό μετά τις απαιτήσεις της Μαρσέιγ και τους εν γένει χειρισμούς της στο θέμα. Δήλωναν δε άγνοια για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον Νταβίντ Φουστέρ και την Αγγλία καθώς και για τον Ράμπιου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: