Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«Προσέξτε τον Αθανασιάδη»

«Τον Αθανασιάδη και τα μάτια σας» είπε ο Γιώργος Κούδας στον ARENAFM 89.4  σχολιάζοντας την φετινή ομάδα του Δικεφάλου. Η μεγάλη δόξα της ομάδας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο τμήμα σκάουτιγκ της ομάδας , αλλά και την γενικότερη προσπάθεια που γίνεται στην φετινή σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Με αφορμή την περίπτωση του Τζιμπούρ:
«Είναι καλός επιθετικός αλλά δεν πρέπει τώρα να απαξιώσουμε τον Αθανασιάδη.  Θα πρέπει να προσέξουμε  τον νεαρό επιθετικό που έχει δείξει πολλά θετικά στοιχεία  στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι με αυτόν τον προπονητή θα αποδώσει ακόμη καλύτερα. Σίγουρα ως χαρακτήρας ο Αθανασιάδης είναι καλύτερος από τον Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός  όπου και αν έπαιξε δημιούργησε προβλήματα. Αν δεν τον καλύπτει ο Αθανασιάδης ας κάνει την μεταγραφή αλλιώς θα είναι λεφτά που δεν θα έχουν πιάσει τόπο».
Για το γεγονός ότι δεν έχει δικτυωθεί στις ακαδημίες των άλλων ομάδων ο ΠΑΟΚ:
«Όταν υπάρχουν σωστές δημόσιες σχέσεις είναι απλά τα πράγματα. Οι νέοι παίκτες δεν χρειάζονται λεφτά ένα καλό λόγο θέλουν. Χρόνια τα λέω ότι πρέπει να αναπτυχθεί το δίκτυο του ΠΑΟΚ στην Βόρεια Ελλάδα. Τα ταλέντα υπάρχουν αλλά σκοπός είναι πως ολοκληρώνονται. Πρέπει να δουλέψεις να βάζεις το κεφάλι κάτω. Δεν γίνεται τίποτα από την μία μέρα στην άλλη. Tα ΜΜΕ αρχίζουν από τον δεύτερο αγώνα και κριτικάρουν και στο τέλος κάνουν κακό στα παιδιά. Παράδειγμα ο Τουρσουνίδης και ο Βασιλάκος που θα μπορούσαν να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη καριέρα. Από το 1972  όταν και γνώρισαν τον Γιόχαν Κρόιφ πήρε ότι καλό είχε στον Άγιαξ και το καλλιέργησαν στον μεγαλύτερο βαθμό στην Μασία της Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν χιλιάδες ομάδες που δουλεύουν με αυτά τα πρότυπα αλλά δεν έχουμε υπομονή και πρόγραμμα για να κάνουμε κάτι παρόμοιο».
Για την φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ:
«Φαίνεται ότι γίνεται σοβαρή δουλειά από τον Στέφενς. Δεν έχω παρακολουθήσει αρκετά αλλά από ότι έχω διαβάσει γίνεται καλή δουλειά. Ο προπονητής είναι σοβαρός σε όλες τις κινήσεις που κάνει και αν θέλει να κάνει κάποιες μεγάλες μεταγραφές να τις κάνει. Αλλιώς έχει και τις επιλογές των Νέων. Οι προπονητές έχουν την επιλογή να δουλεύουν και τους νεαρούς γιατί είναι το μέλλον. Να μην απαξιωθεί αυτός ο προπονητής από τον πρώτο αγώνα . Όσοι ξέρουν από ποδόσφαιρο βλέπουν την δουλειά του και φαίνεται ότι ξέρει» κατέληξε.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: