Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«Θέλω να βοηθήσω τους νέους»

Την εκτίμηση πως η παρουσία του στην Ουντινέζε θα βοηθήσει τους νεώτερους παίκτες της ομάδας, εξέφρασε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του συλλόγου.

«Θέλω να βοηθήσω τους νέους»
Είναι ο φυσικός ηγέτης της Ουντινέζε, αλλά και εκείνος που με τα γκολ του την οδηγεί στην Ιταλία και την Ευρώπη. Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Φριούλι και μίλησε για αυτό στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

«Δεν είχα καμία αμφιβολία πως θα υπέγραφα αυτό το συμβόλαιο. Μπορεί να υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, οι οποίες με τιμούν και μου αποδεικνύουν πως κάνω καλά τη δουλειά μου, ωστόσο όλοι γνώριζαν πως επιθυμία μου ήταν να κλείσω την καριέρα μου στην Ουντινέζε. Όπως φάνηκε και από τη στάση του προέδρου, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στο να έρθουμε σε συμφωνία. Για την ακρίβεια, τα βρήκαμε μέσα σε λίγα λεπτά», σχολίασε αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο ο επιθετικός της Ουντινέζε.

Οι στόχοι του Ντι Νατάλε παραμένουν υψηλοί, όπως στη συνέχεια τόνισε. «Μπορεί να είμαι λίγο… μεγάλος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχω φιλοδοξίες. Θέλω να πείσω τον Τσέζαρε Πραντέλι πως αξίζω μιας θέσης στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας στη Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι. Επίσης, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μας να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να παίξω ξανά στα ευρωπαϊκά σαλόνια, πριν αποσυρθώ. Μακάρι να μπορέσω να τα πετύχω αυτά».

Ο ίδιος είναι ένας από τους παίκτες – πρότυπα της ομάδας και το γνωρίζει αυτό. «Επιθυμώ να προσφέρω την εμπειρία μου και να διδάξω τους νεώτερους παίκτες, ώστε να γίνουν καλύτεροι. Ο ρόλος μου στην Ουντινέζε δεν περιορίζεται μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου. Θέλω να βοηθήσω όποιον το επιθυμεί. Για το δικό του καλό και για αυτό της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: