Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ολίσε: «Είχα ήδη αποφασίσει»

Σίγουρος πως θα δικαιωθεί για την απόφασή του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Σεκού Ολίσε, μιλώντας στη «SportDay».

Ολίσε: «Είχα ήδη αποφασίσει»
Έτοιμος να δικαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν από την πρώτη στιγμή δηλώνει ο Σεκού Ολίσε στη «SportDay». Ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως είχε πρόταση και από άλλες ομάδες όμως είχε ήδη πάρει την απόφασή του να παραμείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ολίσε στη SportDay:

Πόσο σίγουρος ήσουν, μετά τα πλέι οφ, ότι θα φορέσεις ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ;

«Ημουν πολύ σίγουρος. Εφυγα αποφασισμένος να το ζητήσω από τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ. Πίστευα ότι θα με αφήσουν να μείνω, να έχω μια καλύτερη χρονιά, να δείξω το ταλέντο μου. Ημουν τρία χρόνια εκεί και δεν πήρα τις ευκαιρίες που θα ήθελα, ενώ ο ΠΑΟΚ αμέσως έδειξε εμπιστοσύνη και υπομονή. Μάλιστα όσο ήμουν στην Αφρική, μια ομάδα από το Ισραήλ ήρθε με πολύ καλή οικονομικά πρόταση, αλλά δεν ήθελα να τη συζητήσω, αφού είχα ήδη αποφασίσει να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Τι σου είπαν οι παράγοντες της ΤΣΣΚΑ και τι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ;

«Με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ, να σας πω την αλήθεια, δεν είχα καμία διάθεση να μιλήσω κι όλα τα έκανε ο μάνατζέρ μου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μού είπαν ότι θέλουν να μείνω και να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα, διεκδικώντας υψηλούς στόχους. Εδειξαν ότι με πιστεύουν κι ότι με θεωρούν απαραίτητο. Εδώ αισθάνομαι πολύ καλά, του χρόνου θα μπορούμε να συμφωνήσουμε και για περισσότερα χρόνια, αν όλα πάνε καλά».

Οι φετινοί στόχοι του ΠΑΟΚ είναι υψηλοί, μια κι έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα και την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μήπως ανεβαίνει απότομα ο πήχης των προσδοκιών;

«Φαίνεται από την πρώτη ματιά ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι, οπότε είναι λογικό όλοι να θεωρούν ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αν πέρυσι βγήκαμε δεύτεροι, φέτος θα κοντράρουμε σκληρά τους αντιπάλους μας για το πρωτάθλημα. Για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορούμε να μιλήσουμε αν δεν δούμε τον αντίπαλο. Πρέπει να τα βάζουμε σε μια σειρά, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Στη Ρωσία ρώτησαν τον Τσιστιακόφ αν είσαι το ίδιο ανώριμος με την εικόνα σου εκεί. Γιατί έχουν αυτή την εντύπωση;

«Στη Ρωσία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Εφόσον δεν αγωνιζόμουν πολύ, μετά από κάποιο καιρό έχασα και το κίνητρό μου. Μου προσάπτουν ότι έβγαινα, αλλά η Μόσχα είναι μια αχανής πόλη κι ακόμη αν το έκανα, δεν θα ασχολούνταν κανείς. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ μικρή, ό,τι και να κάνεις μαθαίνεται, όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαι πιο ήρεμος. Ο κόσμος αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, η ομάδα μού δείχνει εμπιστοσύνη και με θεωρεί σημαντικό, γι' αυτό κι εγώ κάνω ό,τι είναι απαραίτητο για να αποδίδω καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: