Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«O Στέφενς θα κάνει τηνδιαφορά»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Χρήστος Καρυπίδης μίλησε στον Arena fm 89,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑΟΚ και επισήμανε ότι ο Χουμπ Στέφενς θα κάνει την διαφορά.
Για τον νέο σταθμό της καριέρας του, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια:
«Υπέγραψα στον Απόλλων Λεμεσού με δυο χρόνια συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, έχω κερδίσει πολλές εμπειρίες που με βοηθάνε πλέον πάρα πολύ. Στην Σκοτία είναι ένας Ποδοσφαιρικός πολιτισμός, πέρασα τρία χρόνια καταπληκτικά με την ομάδα της Χαρτς και το χάρηκα πολύ. Τελείως διαφορετικός και ο ρυθμός προπόνησης αλλά και του αγώνα και χρειάστηκα μεγάλο διάστημα για να προσαρμοστώ. Είναι ένα πρωτάθλημα που βασίζεται στην φυσική κατάσταση και στην δύναμη».
Για τον ΠΑΟΚ:
«Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται , ο ΠΑΟΚ με ανέδειξε, ήταν, είναι και θα είναι η ομάδα μου και πάντα θέλω να πηγαίνει καλά και να ανεβαίνει ψηλότερα, από μικρό παιδί ήμουνα στον ΠΑΟΚ, από εκεί ξεκίνησα. Γίνεται μία πολύ καλή δουλειά, η ομάδα έχει αλλάξει πολύ έχουν έρθει σημαντικοί άνθρωποι, και βασικότερο ήτανε που ήρθε ένας προπονητής σαν τον Στέφενς, εύχομαι να περάσει την δικιά του φιλοσοφία και να δημιουργήσει έναν ΠΑΟΚ δυνατό που να μπορεί να πρωταγωνιστεί».
Για την περσινή κατάσταση:
«Είναι δεδομένο ότι η περσινή χρονιά ήταν προβληματική. Η ομάδα ξεκίνησε με παίκτες από την δεύτερη ομάδα με έναν καινούργιο προπονητή και αρκετά οικονομικά προβλήματα τα οποία λύθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη. Η ομάδα πέρασε από πολλά στάδια και αυτό σίγουρα δεν βοήθησε στο δέσιμο.
Η φετινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αγωνιζόμουνα εγώ, έχουν αλλάξει πολλά από τότε και ιδιαίτερα οικονομικά».
Πως περιμένει τον φετινό ΠΑΟΚ:
«Θα κάνει την διαφορά  η παρουσία του προπονητή. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα, πάντα οι αλλαγές προπονητών δίνουν πολλά κίνητρα στους παίκτες να προσπαθήσουν να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα και ακόμα περισσότερο τώρα που προπονητής είναι ο Χουμπ Στέφενς. Η ομάδα θεωρώ πως θα είναι αλλαγμένη, ο προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία και πιστεύω ότι θα φτάσει την ομάδα σε ένα επιθυμητό επίπεδο και θα είναι έτοιμη για τα σημαντικά παιχνίδια».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: