Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«Αουτσάιντερ» για Αντετοκούμπο!!

Το ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Θανάση Αντετοκούμπο είναι γνωστό. Το «φλερτ» άλλωστε, είχε ξεκινήσει από το περσινό παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ του Φιλαθλητικού και του Άρη και αφορούσε και τα δυο αδέρφια. Στο Αλεξάνδρειο ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι η απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη έχει πολύ μεγάλες δυσκολίες και ότι στην μάχη της διεκδίκησής του, βρίσκονται σε θέση «αουτσάιντερ». 
Τον πρώτο λόγο στην υπόθεση Αντετοκούμπο έχει ο Πανιώνιος, καθώς έχει καταθέσει καλύτερη οικονομική πρόταση από τον Άρη. Την ίδια στιγμή, ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Λώτσος, φαίνεται ότι θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες και με τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου, Ηλία Λιανό, δείχνοντας μια… προδιάθεση να οδηγήσει τον νεαρό παίκτη εκεί για τους δικούς του λόγους.
Διοίκηση και Αγγέλου βέβαια, από την πρώτη στιγμή, έκαναν σαφές ότι και δεν μπορούν αλλά και δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία πλειστηριασμού. Εγγυήθηκαν στον Αντετοκούμπο καθαρό ρόλο μέσα στην ομάδα, εγγυώνται (και αυτό το δείχνει η περασμένη χρονιά) την αγωνιστική και προσωπική εξέλιξη του παίκτη, ενώ έδωσαν σημαντική βάση και στην παράμετρο του ποσοστού μεταπώλησης του παίκτη, σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα από την Ευρώπη ή το ΝΒΑ και θελήσει να εντάξει τον νεαρό στο δυναμικό της.
Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του Άρη έκαναν τις προτάσεις τους και περιμένουν ήρεμοι την έκβαση της υπόθεσης, ξέροντας ότι στην υπόθεση του Αντετοκούμπο δεν βρίσκονται σε διαπραγματευτική θέση ισχύος.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: