Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Τζαμέλ βάλε μυαλό, στον Ολυμπιακό είσαι!!

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Αμπντούν αποδεικνύει ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι ξένο σώμα πια από την ομάδα το τελευταίο διάστημα.Κι έτσι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ζήτησε να μην παίξει στο φιλικό με τη Σίμουρκ. Κι επικαλέστηκε μεταγραφικούς λόγους.

Συνυπολογίζοντας, λοιπόν, και την γενικότερη συμπεριφορά του παίκτη το τελευταίο διάστημα, ο Ολυμπιακός έκοψε τον ποδοσφαιριστή από την αποστολή και τον καλεί σε απολογία. Από τους ερυθρόλευκους, μάλιστα, τονίζουν ότι δεν θα γίνει ανεκτό κανένα παράπτωμα.

Από εκεί και πέρα, όμως, είναι και κάτι ακόμα. Και μιλάμε γενικότερα τώρα. Όταν ένας παίκτης ακολουθεί την αποστολή για την προετοιμασία, τότε το κάνει για να προπονείται και να αγωνίζεται. Διαφορετικά, τι νόημα έχει να βρίσκεται εκεί;

Ακόμα, δηλαδή, κι αν την ίδια ώρα συζητάει μεταγραφή ένας οποιοσδήποτε παίκτης, θα βγει διπλά ωφελημένος στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν έχει πάρει και μερικά παιχνίδια στα πόδια του στο διάστημα της προετοιμασίας.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν είναι να φύγει ο Αμπντούν, όπως φαίνεται ότι θα γίνει, δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτά που γίνανε.

Κι όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις παγκοσμίως, όποιος παίκτης θέλει να φύγει, πηγαίνει στην ομάδα του την πρόταση κι αλλάζει ομάδα. Διαφορετικά, κάνει ό,τι και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του για τον σύλλογο που αγωνίζεται εκείνη την στιγμή.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: