Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

«Με... φαντάζομαι στην Ελλάδα»

Φουντώνουν τα σενάρια για τον Πέτριτς, ο Κροάτης μιλά στο gazzetta.gr και τονίζει πως... βλέπει Ελλάδα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Ολυμπιακός σε πρώτο πλάνο και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ. Ο Κροάτης αποτελεί μεταγραφικό στόχο και ισπανικών ομάδων, ωστόσο μέσα από το gazzetta.gr τονίζει πως είναι πιθανό να μείνει στην Ελλάδα, όχι για διακοπές, αλλά ως παίκτης της Σούπερ Λίγκας. «Ναι, είναι αλήθεια ξέρω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο μάνατζέρ μου με έχει ενημερώσει πως μιλά με τον σύλλογο. Δεν μπορώ να πω ακόμα τι θα συμβεί» και πρόσθεσε: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ επίσης, αλλά και από ισπανικές ομάδες. Πρέπει να αποφασίσω μέσα στο επόμενο 10ημερο, αφού πριν τον Αυγουστο πρέπει να μπω στο πρόγραμμα της νέας μου ομάδας». 
Οσο για το ποια ομάδα προτιμά, ο Κροάτης φορ απάντησε... πονηρά «Είναι μεγάλα κλαμπ και μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει στην Ελλάδα αυτή τη χρονιά. Θα ξέρουμε σύντομα τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: