Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Καρνέζης!!

«Ναυάγησε» οριστικά η μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε, με τον διεθνή τερματοφύλακα να παραμένει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. «Πεσμένος» ψυχολογικά ο παίκτης.

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Καρνέζης!
Οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν οριστικά… στο κενό! Ο Παναθηναϊκός ζητούσε περισσότερα χρήματα, η Ουντινέζε δεν «ανέβαινε» και τελικά οι Ιταλοί απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Ορέστη Καρνέζη.

Την Τρίτη υπήρξαν συνεχείς επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως το οικονομικό χάσμα δεν «γεφυρώθηκε». Το τριφύλλι ήθελε λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ, οι Ιταλοί προσέφεραν 800.000 ευρώ και οι συζητήσεις είχαν «κολλήσει», με αποτέλεσμα να... ναυαγήσουν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι που οι «πράσινοι» αρνούνται επίσημη πρόταση για τον διεθνή τερματοφύλακα, μετά το «όχι» πριν λίγο καιρό στην Μπέτις.

Πλέον ο Καρνέζης παραμένει στον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν θα είναι απίθανο αν... σκάσει κάποια νέα πρόταση τις επόμενες ημέρες από άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Το δεδομένο είναι πως ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τους Ιταλούς για πενταετές συμβόλαιο, έναντι 350.000 ευρώ ανά χρόνο. Από την στιγμή που δεν του έγινε το... χατίρι, είναι... πεσμένος. Τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο και όλο το τεχνικό επιτελείο θα ξεκινήσουν... μπαράζ συζητήσεων με τον Έλληνα γκολκίπερ για να του αναπτερώσουν την ψυχολογία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: