Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Είσαι τόσο "μάγκας", ρε Τζιμπούρ;

Υπάρχει ένα σενάριο που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη για τον Τζιμπούρ που πραγματικά, αν ισχύει, δείχνει ότι ο Αλγερινός φορ είναι μεγάλος λουφαδόρος.

Πρώτο θέμα συζήτησης όλες αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Τζιμπούρ και το ενδεχόμενο ο Αλγερινός φορ να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Άσχετα αν τώρα φαίνεται ότι ο Δικέφαλος απέσυρε το ενδιαφέρον του, μετά την απόκτηση του Νέσιντ.
Μέσα στα πολλά που ακούγονται, λοιπόν, υπάρχει κι ένα σενάριο, που αν ισχύει, δείχνει και την προσωπικότητα του "τρομοκράτη" που κάθε άλλο παρά επαγγελματία ποδοσφαιριστή θυμίζει.

Ο Αλγερινός παρουσιάζεται να μη θέλει να απαντήσει οριστικά στον ΠΑΟΚ, πριν η ομάδα κατέβει από το Λέομπεν της Αυστρίας, προκειμένου να γλιτώσει το βασικό -και πιο επίπονο- στάδιο της θερινής προετοιμασίας!

Όχι ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έχει στο μυαλό του, αφού φέρεται να περιμένει προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά λέγεται ότι είναι κάτι που υπολογίζει σίγουρα.

Όπως αναφέρει ακόμα το συγκεκριμένο σενάριο, ο Τζιμπούρ δεν θέλει να καταπονηθεί και να ταλαιπωρήσει το γόνατό του που έχει πρόβλημα (εδώ ταιριάζουν και όσα έλεγαν οι Άγγλοι ότι αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις) και γι΄αυτό τρενάρει όσο μπορεί τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Αν αποφασίσει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, θα μπει στην ομάδα με ατομικές προπονήσεις μέχρι να ανεβάσει ρυθμούς και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Χωρίς πολλά ζορίσματα, δηλαδή.
Στο μεταξύ, ο παίκτης συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του λίγες μέρες πριν οι ομάδες αρχίσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους. "Μάγκας"...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: