Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

«Η Λέσχη προσπαθεί να αλλάξει πρόσωπο»

Ο Βασίλης Φουρλίγκας Αντιπρόεδρος της κοινωνίας μελών ΑΡΗΣ φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 για την χθεσινή συνάντηση που έγινε αλλά και για την αύξηση μετοχικού κεφαλάιου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Έγινε μια ενημέρωση για τους δικηγόρους για όλα τα ζητήματα που πρέπει να τρέξουν και έχουν καθυστερήσει, δημιουργήθηκαν κάποιες ομάδες εργασίας οι οποίες θα αναλάβουν κάποιες συνενώσεις με ανθρώπους που η ΠΑΕ οφείλει κάποια χρήματα. Είμαστε σε καλό δρόμο, και με τους δικηγόρους έχουμε κοινή πορεία και συνεργαζόμαστε μια χαρά, νομίζω ότι θα πάει καλά, το χρέος βέβαια είναι τεράστιο, χρειάζεται χρόνος, οι πιστωτές είναι πολλοί και είναι λογικό ότι υπάρχει μια καθυστέρηση».
Για την διοίκηση Ηλιάδη:
«Δείχνουν κάποια αντανακλαστικά, υπάρχει σχεδιασμός, όλα τα θέματα που προκύπτουν λύνονται, ότι τους έχει ζητηθεί είναι εδώ, η συνεργασίας μας μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλή, υπάρχει αμοιβαία συνεννόηση και προχωράμε καλά».
Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:
«Το άνοιγμα είναι 7 εκ, ευρώ και νομίζω ότι είναι η πιο άρτια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει γίνει μέχρι τώρα, και φροντίσαμε να μην υπάρχει κανένα θέμα για να απορριφτεί».
Για την λέσχη:
«Έχουμε τρέξει πάρα πολλά πράγματα μέχρι τώρα, μην ξεχνάτε ότι είμαστε μόλις δυο μήνες  τώρα στην διοίκηση της λέσχης. Προσπαθούμε να κάνουμε μερικά πράγματα για να δει  ο κόσμος ότι η λέσχη δεν είναι μόνο για να παίρνει  το «πενηντάρικο» και να κατηγορείται για όλα αυτά τα τεκταινόμενα που έχουν συμβεί παλιότερα, προσπαθεί να αλλάξει πρόσωπο και να δείξει ένα καλύτερο προς τον κόσμο. Θέλουμε να φέρουμε και πάλι τον κόσμο να αγκαλιάσει την λέσχη».
Για το φιλικό με την Ρόμα:
«Είναι μεγάλη επιτυχία, νομίζω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια, και πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει περισσότερο με τα διαρκείας, οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές και η ομάδα φαίνεται ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια και του χρόνου θα έχει ανέβει επίπεδο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: