Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μασάντο: «Κάνουμε πολύ καλή προετοιμασία»

Ικανοποιημένος από τη φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού αλλά και το νέο ρόλο που του δίνει ο Μίτσελ δηλώνει ο Πάουλο Μασάντο.

Μασάντο: «Κάνουμε πολύ καλή προετοιμασία»
Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε τόσο στο φιλικό με τη Σίμουρκ, στο οποίο οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-1, όσο κι εκείνο με την Φράιμπουργκ που ακολουθεί.

Αναλυτικά:

«Για πρώτο, ήταν ένα καλό παιχνίδι αυτό απέναντι στη Σίμουρκ. Γενικότερα κάνουμε πολύ καλή προετοιμασία και φαίνεται και στις προπονήσεις. Θέλουμε να δείξουμε περισσότερα πράγματα και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σήμερα φάνηκε πως η ομάδα θέλει και είναι πιο γρήγορη, αυτός είναι ο στόχος μας άλλωστε. Υπήρχε αρκετή ζέστη αλλά και κούραση από τις προπονήσεις, όσο περνά ο καιρός θα βελτιωνόμαστε και σε αυτό το κομμάτι».

Σχετικά με τη νέα του θέση, τόνισε:

«Σημασία έχει να πηγαίνει καλά η ομάδα όχι εγώ σε κάποια συγκεκριμένη θέση. Αν μπορώ μέσα από την καινούρια θέση να βοηθήσω αυτό θα είναι πολύ καλό. Σε αυτή τη θέση που αγωνίστηκα βρίσκω καλύτερο ρυθμό, βγαίνουν καλύτερα τα πράγματα που θέλω μέσα στο παιχνίδι».

Τέλος, μίλησε για το ματς με τη Φράιμπουργκ αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, η Φράιμπουργκ είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό πως τόσο μακριά από το σπίτι μας βλέπουμε πως έχουμε κοντά μας τον κόσμο μας. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και στο επόμενο φιλικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: