Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Παπαδημητρίου στο Metropolis: «Αν είμαστε σοβαροί θα προκριθούμε»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Skoda Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την μεταγραφή του Σολάρι: «Συνεχίζουμε το σχεδιασμό μας και εντός αυτού αποκτήθηκε ο Σολάρι. Είναι ένας έμπειρος και πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ωστόσο, όλα θα φανούν στο γήπεδο. Στόχος της ομάδας είναι να αποκτηθούν έμπειροι παίκτες για να βοηθήσουν και τα πολλά νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα».

Για τον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα με τη Λίνφιλντ: «Αγωνιστικά μας δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα, οργανωτικά , όμως, όχι, αφού έχουμε ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Παρά το ότι βγήκε σχετικά πρόσφατα η απόφαση, δεν είχαμε πρόβλημα και ετοιμαστήκαμε γρήγορα. Αγωνιστικά ξεκινήσαμε με στόχο να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, μετά, όμως, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το σχεδιασμό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε δει τη Λίνφιλντ και αν είμαστε σοβαροί θα προκριθούμε».

Για την επίσκεψη στην Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Έχει γίνει συνήθεια τελευταία να ξεκινάμε με τον ΠΑΟΚ, σαφώς και είναι πολύ δυσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στόχος δικός μας είναι να είμαστε έτοιμοι τότε ώστε να πάρουμε αποτέλεσμα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: