Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Αναμονή για Καστιλιόν, έρχεται ο Νάνο!

Ο Τζόφρι Καστιλιόν βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά δεν έχει επέλθει ακόμα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές! Έρχεται για να υπογράψει ο Νάνο.

Αναμονή για Καστιλιόν, έρχεται ο Νάνο
Από τη στιγμή της άφιξής του στην Αθήνα, ο Τζόφρι Καστιλιόν συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο 22χρονος επιθετικός, ναι μεν αφίχθη στη χώρα μας, αλλά ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» και συνεπώς, ούτε έχει περάσει από εξετάσεις.

Οι άνθρωποι της ομάδας εμφανίζονται συγκρατημένοι στην υπόθεση της απόκτησης του νεαρού άσου, που αν τελικά δώσει τα χέρια με το «τριφύλλι», τότε θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ενημέρωσε για την ελευθερία του και έρχεται ο Νάνο

Ο Νάνο, εξασφάλισε την ελευθέρας του από την Πονφεραντίνα, έχει ενημερώσει σχετικά τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται να «πετάξει» για Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Το νομικό επιτελείο των «πράσινων» καλύπτεται απόλυτα από το χαρτί που παρέλαβε και το οποίο αποδεικνύει ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Πλέον, ο 29χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, περιμένει ένα τηλεφώνημα από την ομάδα, ώστε να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα.

Καθυστερεί λόγω… γιατρού

Ο Χάρη Μαυρίας δεν έχει φύγει ακόμα για την Αγγλία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διατρέχει κίνδυνο η συμφωνία με τη Σάντερλαντ.

Ο λόγος για τον οποίο καθυστερεί το ταξίδι του Έλληνα άσου στο Νησί, είναι λόγω της αλλαγής γιατρού από τις «μαυρόγατες». Ο αγγλικός σύλλογος θα προλάβει νέο γιατρό, ο οποίος θα πιάσει δουλειά από Παρασκευή.

Ο Παναθηναϊκός θα μιλήσει εκείνη την ημέρα με τη Σάντερλαντ για να συμφωνηθεί πότε θα ταξιδέψει ο παίκτης στην Αγγλία. Η καθυστέρηση, πάντως, ευνοεί τον Μαυρία που στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, ολοκληρώνει και το πρόγραμμα της αποκατάστασής του για το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στους κοιλιακούς.

Και την Τετάρτη, πάντως, έκανε τρέξιμο και πισίνα στο «Απήλιον» και δείχνει πολύ καλύτερα… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: