Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Τσαλίκης στο Metropolis: «Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα συμπληρώσουμε το ρόστερ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Κώστας Τσαλίκης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Γηραιού: «Θέλουμε άλλες 2-3 κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ. Μιλάμε με τον Σνάουτσνερ, όπως και με άλλα παιδιά για τη θέση του δεξιού μπακ. Μέχρι αύριο ελπίζουμε να έχει τελειώσει το θέμα και στις αρχές της άλλης βδομάδας πιστεύουμε να έχουμε κλείσει το ρόστερ. Χρειαζόμαστε επίσης έναν μεσοεπιθετικό και έναν τερματοφύλακα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Χουάντερσον. Περαιτέρω προσθήκες θα γίνουν μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό και είναι μέσα στα οικονομικά μας δεδομένα».

Για τις δυνατότητες του Ηρακλή να πετύχει το στόχο της ανόδου: «Το πιστεύω και για αυτό προσπαθώ και εγώ και όλοι που είμαστε στην ομάδα. Το θέμα είναι να δείξουν οι παίκτες που αποκτήθηκαν τις δυνατότητές τους όπως και αυτοί που έμειναν. Ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς και είμαστε αισιόδοξοι με σοβαρότητα, πειθαρχία και ωριμότητα, θα τα καταφέρουμε».

Για την πρόταση στον Σάββα Κωφίδη να αναλάβει τις Ακαδημίες: «Είχαμε ένα ραντεβού με τον πρόεδρο για αυτό το θέμα. Είναι μια πολύ καλή κίνηση, αφού το όνομα του Κωφίδη τα λέει όλα. Έχει συνδυάσει το όνομά του με τον Ηρακλή. Η απόφαση θα είναι δική του. Η επαφή έγινε και δεν ξέρουμε αν θα απαντήσει άμεσα. Πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει σήμερα γιατί το θέμα των ακαδημιών είναι πολύ σημαντικό».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: