Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Είναι θέμα οικογενειακό!!

Ο Σταύρος Κόλκας θυμάται παλιότερες προετοιμασίες του ΠΑΟΚ και γράφει για άγνωστες ιστορίες και... κυπριακές μεταδόσεις. ΛΕΟΜΠΕΝ, αποστολή: Σταύρος Κόλκας.  
Η προετοιμασία είναι κάτι προσωπικό για τους ρεπόρτερ που έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται εκεί. Ναι μεταφέρουν τι γίνεται, ναι τους την έχουν στημένοι πολλοί που δεν έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται εκεί στο ενδεχόμενο να μη δικαιωθούν, αλλά όπως και να χει εμείς είμαστε οι τυχεροί – και ικανοί – της υπόθεσης.
Υπάρχουν πολλά σκηνικά που έχουν καταγραφή σε προετοιμασίες και σήμερα που παίζουμε με το ΑΠΟΕΛ που ανήκει ακόμη ο Ζουέλα – δεν θα παίξει – θυμήθηκα μία ιστορία με αυτόν.
Τον έχουμε αποκτήσει, είμαστε στη προπόνηση και κάνουμε το θέμα. Ο αριθμός που έχει διαλέξει είναι το 42 και κάνουμε τη γνωστή πλάκα με τον μύθο που ακολουθεί κάθε μαύρο σε αυτόν τον πλανήτη.
Ήρθε η στιγμή να κάνουμε τη συνέντευξη και πάντοτε γίνεται η ερώτηση για τον αριθμό. «Τι σημαίνει για εσένα το 42»; Ήταν το ερώτημα και η απάντηση, απλή και κατανοητή. «Είναι κάτι που αφορά εμένα και τη γυναίκα μου». Σιωπή.
Ο χαβαλές κόπηκε και έβλεπες μία παγωμάρα στα βλέμματα όλων μας. Ένα βλέμμα στο υπερπέραν για να μπορέσουμε να βρούμε ένα αντικείμενο που να προσεγγίζει τους 42 πόντους για να καταλάβουμε τι ακριβώς αφορά τον Φράνκι και τη γυναίκα του.
Σήμερα παίζουμε με τους κύπριους. Έχει πάντα γέλιο. Μια φορά σε μίτινγκ του ραδιοφώνου προσπαθούσα να βρω έναν χορηγό για να καλύψει την πληρωμή ενός κύπριου την εβδομάδα που θα μας έκανε μία μετάδοση από εκεί.
Δε με ενδιέφερε αν έκανε το Πάφος – Αγία Νάπα ή το ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Ήθελα απλά να υπάρχει μία μετάδοση. Να λέει καπεταναίος και να ψάχνονται οι ακροατές τι εννοεί, να έμπαινε τρίποντο και να έλεγε τρίποντη καλαθιά.
Θα προσπαθήσω να κάτσω δίπλα σε έναν συνάδελφο να τη βγάλω τζάμπα, μιας και οι χορηγοί δεν κάνουν χαβαλέ πλέον.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: