Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Δύο χρόνια χωρίς γκολ, με δύο χιαστούς, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημαίνει κάποια πράγματα για τον καλό σέντερ φορ που έκλεισε ο ΠΑΟΚ. 
• Ένα πραγματικά πολύ καλό σέντερ φορ απέκτησε ο ΠΑΟΚ, τον Τσέχο Τόμας Νέτσιντ. Δανεικός μεν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως κι ο Ολίσε, αλλά όντως αξιόλογος κεντρικός επιθετικός. Καλός και με χάμω την μπάλα, παρότι πανύψηλος.
• Βέβαια, μία ενδιαφέρουσα…λεπτομέρεια σε αυτή τη μεταγραφή, είναι ότι ο Νέτσιντ έχει να σκοράρει πάνω από δύο χρόνια. Από το Μάϊο του 2011. Βλέπετε, ένα μήνα αργότερα υπέστη την πρώτη ρήξη των χιαστών, με συνέπεια να μείνει οκτώ μήνες έξω.
• Ο Τσέχος διεθνής γύρισε πίσω τέλη Φλεβάρη του 2012, παίζοντας για τέσσερις μήνες στο πρωτάθλημα Ρωσίας (13 ματς) και στο Τσάμπιονς Λιγκ (2 ματς, με ολιγόλεπτη συμμετοχή). Ακόμη, έπαιξε ένα ημίχρονο στην εθνική ομάδα της Τσεχίας, σε ένα φιλικό με το Ισραήλ, το καλοκαίρι του 2012, δηλαδή πριν ένα χρόνο.
• Τότε ήταν που υπέστη τη δεύτερη ρήξη χιαστών ο Νέτσιν κι έμεινε έξω 11 μήνες. Επέστρεψε τέλη του περασμένου Απρίλη, στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ σε ένα ματς, ενώ έπαιξε μισή ώρα τέλη του Μάη σε ένα αγώνα για το πρωτάθλημα Ρωσίας.
• Αυτά για τον 24χρονο άσο, που είναι ήδη 26 φορές διεθνής, με 7 γκολ, αλλά έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι της Τσεχίας σχεδόν τρία χρόνια, από τον Οκτώβρη του 2010. Εκείνη την χρονιά ήταν εκπληκτικός, με ένα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέντε στο Γιουρόπα Λιγκ, εφτά στο πρωτάθλημα Ρωσίας και τρία στην εθνική Τσεχίας!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: