Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ»

Πρόταση στην οποία δεν μπορούσε να πει όχι ήταν αυτή του Ατρομήτου στον Φώτη Γεωργίου, όπως δηλώνει ο ίδιος στη «SportDay».

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ»
Μάλιστα, χαρακτήρισε την ομάδα των δυτικών προαστίων ως την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κλίμα που συνάντησε στο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα οι υπόλοιποι με αγκάλιασαν. Όλα τα παιδιά. Το κλίμα είναι οικογενειακό στον Ατρόμητο και το εισέπραξα από την αρχή αυτό».

Το ενδιαφέρον του Ατρομήτου κρατούσε από παλιά, έτσι δεν είναι;

«Ναι, είναι αλήθεια πως υπήρχε ενδιαφέρον πριν καν πάω στον ΠΑΣ. Είχε συζητηθεί το θέμα, αλλά νομίζω πως έγινε την κατάλληλη στιγμή αυτή η μεταγραφή».

Τι σε έκανε και απέρριψες την ανανέωση που σου πρότεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ατρόμητο;

«Ήταν μια δική μου απόφαση να αλλάξω περιβάλλον. Με ήθελαν πολύ και στον ΠΑΣ, αλλά ήθελα να πάω σε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους και άλλες απαιτήσεις. Ξέρουμε τη δυναμικότητα του Ατρόμητου, στοχεύει συνεχώς ψηλά και κάθε χρόνο βάζει και μεγαλύτερους στόχους. Δεν μπορούσα να αρνηθώ».

Παίζεις σε μια θέση που υπάρχει ανταγωνισμός. Σε αγχώνει;

«Καθόλου. Ο ανταγωνισμός σίγουρα κάνει πολύ καλό. Η ομάδα έχει λύσεις, έχει πληθώρα επιλογών και η θέση μου είναι πολύ ανταγωνιστική. Θα προσπαθώ να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό για να αντεπεξέλθω».

Μια γνώμη για τον Παράσχο;
«Κάνει εξαιρετική προπόνηση. Δουλεύει συνέχεια με μπάλα κι αυτό είναι καλό για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος πως αυτή η δουλειά που κάνει τώρα θα φανεί τον χειμώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: