Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Αβάνογλου: «Συγνώμη»

Την δική του απάντηση έδωσε στα όσα ανέφερε η ΚΜΑ στην ανακοίνωση της, σχετικά με τα όσα είχε πει στον ARENA FM, o Αναστάσης Αβάνογλου.
Το πρώην μέλος της ΠΑΕ Άρης, τοποθετήθηκε εκ νέου στον ARENA FM και τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν δέχεται από τον γενικό αρχηγό των “κίτρινων” να δηλώνει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάει να σωθεί, ενώ ζήτησε συγνώμη από τους Στεφανίδη – Ηλιάδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Προσωπικά με τον κ.Μούτα δε έχω τίποτα, ούτε τι ομάδα είναι με ενδιαφέρει, αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να κάνει σωστά την δουλεία του στον Άρη. Και για να ξέρετε εγώ είχα ζητήσει πρώτος από όλους τον κ.Χατζηνικολάου και τον κ.Μούτα να έρθουν στην ομάδα όταν είχε φύγει ο κ.Μιχαλίτσιος αλλά μου είχαν αρνηθεί. Είχε γίνει και μια συνάντηση παρουσία του κ. Μπουγιουκλή , του κ.Χατζηνικολάου, του κ. Μούτα και του κ.Θέου και κάναμε συζήτηση για τα προβλήματα του Άρη και κάποια στιγμή ρώτησα τον Μούτα να μου πει την δικιά του γνώμη, και μου απάντησε: “εγώ δεν ανακατεύομαι με τον Άρη , δεν είμαι Αρειανός είμαι ΠΑΟΚτσής”.
Εγώ δεν όρμηξα στον Μούτα επειδή είναι ΠΑΟΚ αλλά για την δήλωσε που έκανε ότι ο Άρης πάει να σωθεί. Δεν δέχομαι από γενικό αρχηγό του Άρη να κάνει τέτοια δήλωση. Θέλω να ζητήσω συγνώμη δημόσια από τον κ.Στεφανίδη και τον κ.Ηλιάδη για μια τοποθέτηση που είχα κάνει την προηγούμενη φορά. Είμαι υποχρεωμένος να πάρω πίσω αυτά που είπα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: