Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Οι νέοι θα τον κάνουνε καινούργιο!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού. Ποιοι κλέψανε την παράσταση, ποιος έκανε κατεβασιές και ποιος ήταν διψασμένος; Θα τα γράψω έτσι όπως τα είδα. Το παρακολούθησα, δηλαδή, και μάλιστα προσεκτικά, το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σίμουρκ.
Ο Βάις, λοιπόν, για τα δεδομένα της εποχής, έδειξε σε σούπερ κατάσταση. Όταν, δηλαδή, είναι μέσα Ιουλίου, ξεκίνημα προετοιμασίας, βρίσκεσαι σε νέο περιβάλλον αφού άλλαξες φανέλα και δείχνεις τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο με το καλημέρα, τότε αυτό είναι πολύ σημαντικό
Διψασμένος
Ο Βάις, δηλαδή, έδειξε κινητικότητα και ότι αν προσαρμοστεί περισσότερο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον καιρό, τότε μπορεί να κάνει πολλά πράγματα την επόμενη σεζόν. Το κατέχει το τόπι και φαίνεται διψασμένος για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Με ή χωρίς την μπάλα
Αυτό, μάλιστα, που παρατήρησα είναι ότι ο Βάις έχει ευχέρεια και γρήγορη κίνηση τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και χωρίς αυτήν.
Ποιοτικός
Ο Τσόρι Ντομίνγκες; Κι αυτός είχε θετική παρουσία. Μιλάει στο τόπι κι έκανε την διαφορά. Φαίνεται ποιοτικός παίκτης και καλός κουμανταδόρος.
Κατεβασιές
Και ο Σαλίνο έκανε κατεβασιές από τα πλάγια. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα κι επιθετικά βοηθούσε σαν φουλ-μπακ.
Με φρεσκάδα από τους «νέους»
Φυσικά, είναι ακόμα πολύ νωρίς και δεν μπορούν να βγούνε συμπεράσματα. Δεν ξέρουμε, δηλαδή, τι θα γίνει στην πορεία, ούτε θα κρίνουμε τώρα από ένα φιλικό.
Δεν μπορώ, όμως, και να μην πω ότι το πρώτο δείγμα γραφής ήταν θετικό. Και ότι οι «νέοι» μπορούν να δώσουν φρεσκάδα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: