Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

«Συζητάω με Ηρακλή»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ φιλοξενήθηκε στον Arena fm και μίλησε για τις επαφές που έχει κάνει με τον Ηρακλή ενώ σχολίασε και το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ Τόμας Νέτσιντ τον οποίο είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είχα μια επαφή με τον Ηρακλή,έγινε μια συζήτηση αλλά δεν έχω κάποια πρόταση. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα να πάω στον Ηρακλή, ούτε οικονομικό πρόβλημα θα δημιουργηθεί, το βασικό για μένα αυτήν την στιγμή είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Έχω περάσει πολύ καλά τέσσερα χρόνια στην ομάδα, και άμα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να φορέσω και πάλι την φανέλα, θα είμαι πολύ χαρούμενος».
Για τον Νέτσιντ τον οποίον είχε αντιμετωπίσει στην Τούμπα:
«Είναι καλός παίκτης, ψηλός, δυνατός, παίζει καλά με το σώμα και είναι δύσκολο για τον αμυντικό να του πάρει την μπάλα, παίζει πολύ καλά με την πλάτη πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ, το έχει το γκολ, θα βοηθήσει και πιστεύω θα βάλει 10 με 12 γκολ».
Για τον ανταγωνισμό με τον Αθανασιάδη:
«Είναι διαφορετικοί παίκτες, ο Κλάους δεν παίζει τόσο πολύ με το σώμα, έχει καλό τελείωμα και “μυρίζεται” το γκολ.  Ο Κλάους έχει καλύτερα τελείωμα, θέλει μια-δυο φάσεις για να βάλε ι το γκολ, ο Τσέχος παίζει πιο πολύ με το σώμα, μπορεί να ανοίξει χώρους να μοιράσει μπαλιές και είναι καλύτερος στο ψιλό παιχνίδι».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: