Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

“Όπλο μας η αλήθεια”

Ο Χρήστος Γαλιλαίας αντιπρόεδρος της KAE Άρης, φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και τόνισε ότι η ειλικρίνεια  με την οποία προσέγγισε η ΚΑΕ Άρης τον Πελεκάνο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανανέωση του παίκτη.
Για την παραμονή του Πελεκάνου στην ομάδα:
«Ήτανε ο διακαής πόθος και του προπονητή μας και της διοίκησης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έκλεισε αυτό το θέμα. Όλα άρχισαν στο τελευταίο παιχνίδι των πλει οφ με τον Πανιώνιο, ο ίδιος ο παίκτης μου είχε πει ότι ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και κάναμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Εμείς ξεκαθαρίσαμε στον Μιχάλη ότι τον θέλαμε για πολλά χρόνια στην ομάδα και να κλείσει και την καριέρα του στον Άρη, έδειξε να μοιράζεται αυτόν τον οραματισμό, είναι βασικός πυλώνας αυτού του σχεδίου και νιώθουμε μεγάλη ανακούφιση που τον κρατήσαμε.
Το όπλο μας είναι ότι διοίκηση και προπονητής είναι μια γροθιά, έχουμε επιλέξει τον δρόμο της αλήθειας, ξέρουμε ότι οι οικονομικές μας δυνατότητες είναι πολύ περιορισμένες και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που έχουμε».
Για την αυριανή συνέντευξη τύπου:
«Θα ειπωθούν πολλά πράγματα για να ενημερωθεί και ο κόσμος του Άρη, πέραν την παρουσίασης του προπονητή θέλουμε να αναφερθούμε και στην χρονιά που πέρασε αλλά και στα μελλοντικά σχέδια. Πως είναι η κατάσταση και τι πρέπει να γίνει για να ανταπεξέλθουμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: