Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

«Άδεια μέχρι το Σάββατο»

Δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Ορέστης Καρνέζης, με τον παίκτη και την ομάδα να κάνουν λόγο για συμφωνημένο ρεπό, αλλά το ρεπορτάζ δίνει μια άλλη διάσταση στην ιστορία.

«Άδεια μέχρι το Σάββατο»
Ο Ορέστης Καρνέζης δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και αμέσως το μυαλό όλων συνέδεσε αυτήν την κίνηση του διεθνούς γκολκίπερ με το χθεσινοβραδυνό «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με την Ουντινέζε για ενδεχόμενη μετακίνησή του στην ιταλική ομάδα.

Όμως, τόσο από την ΠΑΕ, όσο και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή έγινε γνωστό πως επρόκειτο για προγραμματισμένη άδεια που ζήτησε και έλαβε μετά από συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου και η οποία θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο, ενώ παράλληλα αφήνεται να εννοηθεί ότι πιθανότατα θα υπάρξουν και νέες διαπραγματεύσεις για πιθανή μεταγραφή του 28χρονου πορτιέρο.

Παράλληλα, υπάρχουν και πηγές του ρεπορτάζ που δίνουν μια άλλη διάσταση στην ιστορία. Σύμφωνα με αυτήν, το ραντεβού του προπονητή των «πρασίνων» με τον Καρνέζη πραγματοποιήθηκε κατόπιν της σημερινής απουσίας και στη συνέχεια ακολούθησε η συμφωνία για ολιγοήμερη άδεια.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις στο θέμα του Έλληνα τερματοφύλακα αναμένεται να είναι άμεσες. Αυτό, διότι από πλευράς Παναθηναϊκού γίνεται ξεκάθαρο πως κανείς δεν θα μπει εμπόδιο στην επιθυμία του Έλληνα πορτιέρο να αποχωρήσει.

Μάλιστα, γίνεται σαφές πως στο πράσινο «στρατόπεδο» θα προσπαθήσουν να πετύχουν όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα συμφωνία για την πώληση του «Ορέ» και όχι να γίνει... ξεπούλημα. Συν τοις άλλοις, στην ομάδα γνωρίζουν πως πίσω από τον Καρνέζη υπάρχουν οι νεαροί τερματοφύλακες που αναδείχθηκαν από τα τμήματα υποδομής και περιμένουν την ευκαιρία τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: