Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

«Να υπάρχει ηρεμία στον Άρη»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος πρώην προπονητής του Άρη, μίλησε στον Arena fm 89,4 για την νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, για τα φιλικά, ενώ τόνισε ότι τα βασικό είναι να υπάρχει ηρεμία μέσα στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Τα φιλικά παιχνίδια είναι μόνο για τους προπονητές και δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψη μας, και πέρσι άμα θυμάστε στα φιλικά ήταν πάρα πολύ καλός ο Άρης. Δεν πρέπει να βγαίνουν πρόωρα συμπεράσματα είτε είναι καλά είτε κακά τα αποτελέσματα.
Το θετικό που βλέπω είναι ότι φαίνονται λίγα άτομα προς τα έξω. Ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής, ο Άρης φαίνεται ότι λειτουργεί σωστά, άμα υπάρχουν πολλοί δεν μπορεί να γίνει σωστός σχεδιασμός. Για να μπορεί να υπάρχει σωστή διοικητική λειτουργία πρέπει να υπάρχει ένας που δίνει οδηγίες, αυτός θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Συνήθως τα προβλήματα δημιουργούνται εκ των έσω, τα κάστρα από μέσα πέφτουνε».
Για τον Χατζινικολάου:
«Αφού τον επιλέξανε για μένα είναι καλός».
Για τον Ουντόζι:
«O Χατζινικολάου τον είχε παίκτη και στο παρελθόν, οπότε τον γνωρίζει και αυτό είναι το βασικό, εγώ έχω καλές εικόνες από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».
Για τον Διούση:
«Έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια που έπαιξε πέρσι και ειδικά στα δύσκολα. Είτε έπαιζε είτε δεν έπαιζε δεν δημιουργούσε κανένα πρόβλημα, δείχνει πιο ώριμος από την ηλικία του και δείχνει ότι πατάει σε σωστά βήματα, είναι σοβαρός χαρακτήρας, δουλεύει και είναι χαμηλών τόνων».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: