Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Στο... τέλος θα φύγει!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta.gr για την υπόθεση Καρνέζη, εκτιμώντας ότι ο διεθνής τερματοφύλακας θα φύγει από τον Παναθηναϊκό.
Η τελευταία εξέλιξη με την υπόθεση Καρνέζη δείχνει, ότι η πώλησή του στην Ουντινέζε οδηγήθηκε σε ναυάγιο. Εγώ κάνω μία εκτίμηση τώρα, που οι περισσότεροι πιστεύουν το αντίθετο, ότι αργά, η γρήγορα ο Καρνέζης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και θα φέρει χρήματα στο ταμείο της ομάδας. Όταν και οι δύο πλευρές θέλουν αυτή την πώληση, μπορεί να υπάρξουν πολλές διαπραγματεύσεις, πολλές διαφωνίες, αλλά στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να πουλήσει τον Καρνέζη, διότι μπορεί να φέρει τουλάχιστον 1 εκ. ευρώ στα ταμεία, αλλά και διότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και στον Καπίνο να εξελιχθεί. Ο Καρνέζης θέλει να φύγει στο εξωτερικό και για να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα, πολύ πιο προηγμένο από το ελληνικό, αλλά και διότι βρίσκει ένα πολύ υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που του δίνει ο Παναθηναϊκός.
Μετά την διαφωνία στις διαπραγματεύσεις και την άρνηση του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει τον παίκτη στην Ουντινέζε το κλίμα ανάμεσα σε παίκτη και ομάδα είναι άσχημο. Ο Καρνέζης πήρε άδεια μέχρι το Σάββατο, πιέζοντας την διοίκηση να πει το ναι.
Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός ζητάει να μπει ένας όρος, που να λέει, ότι αν από την Ουντινέζε ο παίκτης πουληθεί αργότερα σε άλλη ελληνική ομάδα οι «πράσινοι» θα εισπράξουν 2 εκ. ευρώ. Ουσιαστικά αυτός ο όρος μπήκε για τον Ολυμπιακό, ώστε να αποφευχθεί άλλη μία αποχώρηση παίκτη από την ομάδα και να πάει -με ενδιάμεση στάση- στον αιώνιο αντίπαλο.
Προς το παρόν φαίνεται ναυάγιο, αλλά εγώ ξέρω, ότι ποτέ μία ομάδα δεν κρατάει έναν παίκτη με το ζόρι και ποτέ ένας παίκτης που θέλει να φύγει στο εξωτερικό δεν βάζει νερό στο κρασί του, για να το πετύχει.
Αυτή η υπόθεση θα περάσει από χίλια κύματα –αν χρειαστεί- αλλά η αίσθησή μου είναι ότι ο Καρνέζης θα φύγει από τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: